Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil, Yaşar İpek'i fena kıskandı!

İlgili Postlar

Seren Serengil, Yaşar İpek’i fena kıskandı!

Yaşar ipek ile aşk yaşayan Seren Serengil’den sürpriz hamle. Serengil, sevgilisinin paylaştığı fotoğrafı kıskandı ve hemen kaldırmasını söyledi. Bu anlar, dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil kıskançlık krizine girdi

Seren Serengil ve Yaşar İpek aşkı tam gaz devam ederken, Seren Serengil’in kıskançlık krizi gündeme damgasını vurdu. Yaşar İpek, sosyal medya hesabından Seren Serengil’in çektiği bir fotoğrafını “Aşkım çekmiş” notu ile paylaştı. Bu fotoğrafı kıskanan Seren Serengil, İpek’in paylaşımının altına “Kıskandım, çok iyi çıkmış kaldır o fotoğrafı.” diye uyarı mesajı yazdı.

 

Seren Serengil ve Yaşar İpek ayrılığı

Seren Serengil ve Yaşar İpek, geçtiğimiz hafta ayrılık iddiaları ile gündeme gelmişti. Seren Serengil’in, sosyal medyada eski sevgilisinin fotoğraflarına bakarken yanlışlıkla beğendiği, bundan haberdar olan Yaşar İpek’in Serengil’i terk ettiği iddia edilmişti. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Seren Serengil, ayrılık iddialarını yalanlayarak “Beni tanıyan beni bilenlere değil, bu sözlerim beni başkası gibi bilenlere… Çünkü beni bilenler ve tanıyanlar bugüne kadar bitirdiğim hiçbir ilişkime geri dönmediğimi dönmeyeceğimi onunla ilgili bir ima da bulunmayacağımı bilir. Buraya ne paylaşsam geçmişime yormaz yeni bir hayat kurmaya çalıştığım insana saçma sapan mesajlar atarak onun kafasını karıştırmaz onu üzmez. Benim sevdiğim insanla her ilişki de olabilen anlaşmazlıklarım olabileceğini ama bunun bir başkasıyla ilgili olmadığını da bilir. Zor bir süreçten geçerken beni sarıp sarmalayan adama, onu sevmiyor muşum hissini vermeye çalışan acımasız kalplerden olamaz beni bilenler benim minnetimi vicdanımı kalbimi tanır en kötü günümde elimi tutan bir adamı o benim elimi bırakıncaya kadar bırakmayacağımı da bilir. Artık siz de bilin ve onu rahat bırakın ben ne dündeyim ne yarındayım, ben onu seviyorum. Ben artık ‘on’dayım onunlayım!” açıklamasını yapmıştı.

Seren Serengil, aşkını sosyal medya hesabından “Herkese teşekkür ettim seni unuttum. Erkek olmakla adam olmak o kadar farklı ki bana göre yeri ve zamanı mı dersen tam zamanı. Unutmuşum kaç yıldır sahiplenilmeyi kadın olduğumu hatırlamayı, dayayacağım bir omuz arkamda duracak bir dağ! Benim için savaşacak benimle üzülecek bana laf söyletmeyecek adam gibi adama rastlamayalı ne kadar uzun zaman olmuş. Bugün seni benim hakkımda birilerinin televizyonda atıp tutarken nasıl delirdiğini gördüm. Kaç gündür içeri girmeyeyim diye kaç avukata gidip eşinle dostunla konuşup benim için bir şeyler yapmak için parçalandığını gördüm. Sana ne bir kahve yapmışlığım var, ne vermiş olduğum bir emek. Kötü günümde nasıl iyi geldin başım da biri var hissini hissettirmek, ne kadar güven verici kuvvetli hissettiren bir şeymiş hatırlattın. Kötü günde ne kadar iyi geldin, hoş geldin.” sözleri ile açıklamıştı.

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler