Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil tüp bebek tedavisi mi gördü?

İlgili Postlar

Seren Serengil tüp bebek tedavisi mi gördü?

Seren Serengil tüp bebek tedavisi mi gördü? Yaşar İpek ile yurt dışında evlenen Seren Serengil’in tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edildi. Daha önceden bebek kaybetmenin acısını yaşayan Seren Serengil’in bu defa tüp bebek tedavisi ile anne olmak istediği iddia edildi. Detaylar haberimizde…

Selin Ciğerci’den olay yaratan Seren Serengil taklidi

Seren Serengil’den kafa karıştıran bebek paylaşımı

Ünlü şarkıcı Yaşar İpek ile geçtiğimiz Mayıs ayında nikah masasına oturan Seren Serengil, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından özel bir hastanede tedavi olduğunu ifade ettiği paylaşımlar yapmıştı. Bir arkadaşı ile birlikte çekilmiş fotoğrafına “Her tarafımdan kan alındı biliyorsunuz. Kan pıhtılaşması vardı ve düşüklerim hep bu yüzdendi genetik testten tutun bir sürü kan testi ne kolum ne ayağım ne boynum delik deşiğim. Aman ne ağladım iğne fobim var çünkü ama şu an keyfim yerinde aile dostlarımızla mutluluğumuzu paylaşıyoruz yakında. Allah sizle de paylaşmayı nasip eder inşallah.” şeklinde bir not ekleyen, paylaşımına hamile bir kadın  ve yumurtadan çıkan civciv emojisi ekleyen Seren Serengil, bu paylaşımı ile hamile olduğu dedikodularının gündeme gelmesine neden olmuştu.

Seren Serengil kimdir?

Yaşar İpek’ten bebek müjdesi

Seren Serengil’in paylaşımının ardından, eşi Yaşar İpek de Serengil’in bir arkadaşına sosyal medyada “Aşığım bu arkadaşına hadi teyze oluyorsun.” şeklinde bir yorum yapmış ve Seren Serengil’in hamile olduğu dedikodularının güçlenmesine neden olmuştu.

Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil’in tüp bebek tedavisi

Seren Serengil’in hamile olduğu konuşulurken, bebek sahibi olmak için dört gün hastaneye gidip gelen Seren Serengil’in aslında tüp bebek tedavisi olduğu iddia edildi.

Seren Serengil, son olarak sunuculuk yaptığı Duymayan Kalmasın programının yayından kaldırılacağı iddiaları ile gündeme gelmişti. Serengil, iddialar hakkında “Programın yayından kaldırıldığı doğru değil. Bizim sözleşmemiz iki yıldı Star TV ile ve bitti. O yüzden başka kanalla anlaştım. Duymayan Kalmasın iki yıldır reyting rekoru kıran gündemi belirlemiş olan bir programdır. Bu kadar yüksek reyting alan bir programın istenmemesi mümkün değildir. Bizim sözleşmemiz iki yıldı ve bitti o nedenle başka bir kanalla anlaştım. Eylül’de orada karşınızda olacağım. Ayrıca Star TV duyduğumuza göre artık magazin yapmayacakmış Star Life’da yokmuş bizden memnun olmamış olsaydı kanalımız bizi gönderir başka magazin programı koyardı göreceksiniz ki koymayacak.” şeklinde açıklama yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler