Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil Dayak İddialarına Ateş Püskürdü!

İlgili Postlar

Seren Serengil Dayak İddialarına Ateş Püskürdü!

Seren Serengil dayak iddialarına ateş püskürdü! Dün yayınlanan bir radyo programında Seren Serengil’in geçtiğimiz Mayıs ayında nikah masasına oturduğu şarkıcı Yaşar İpek’ten dayak yediği iddia edilmesi üzerine Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ateş püskürdü. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Seren Serengil “Bu Zulme Dayanamıyorum!”

Seren Serengil dayak iddialarına ateş püskürdü!

Seren Serengil dayak iddialarına ateş püskürdü! Dün yayınlanan Ağır Masa isimli radyo programında Seren Serengil’in, eşi Yaşar İpek’ten dayak yediği iddiaları şok etkisi yarattı.

Ünlü şarkıcı Seren Serengil hakkında ortaya atılan 155 Polis İmdat hattını aradığı ve “Kocam beni dövüyor, yardım edin” diyerek yardım çağrısında bulunduğu iddiaları magazin basınında bomba etkisi yarattı.

Seren Serengil ve Yaşar İpek geçtiğimiz Mayıs ayında nikah masasına oturdu.
Seren Serengil ve Yaşar İpek geçtiğimiz Mayıs ayında nikah masasına oturdu.

Seren Serengil kimdir?

Panik halinde aradım , şikayetçi değilim!

Sosyal medya hesaplarından paylaştıkları aşk dolu fotoğraflarla dikkat çeken ünlü çiftten Seren Serengil hakkında şu iddialar ortaya atıldı:

“Ünlü şarkıcı Seren Serengil, “Kocam beni dövüyor” diyerek 155’i aradı. Hemen eve Beykoz Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü’nden iki polis ekibi yönlendirildi. Seren Serengil, kapıya gelen polislere, “Tartışma anında panik halinde aradım. Şikâyetçi değilim” deyince polisler evden ayrıldı. Bundan yaklaşık on gün önce yaşandığı iddia edilen olayda Serengil gelen polislere kapıyı açtı ve “Kocamla bir konu üzerine tartışıyorduk. Beni darp edeceğini sandığım için panikle hemen polisi aradım. Kocam beni dövmedi. Kimseden şikâyetçi değilim” dedi. Bir darp izine rastlamayan polisler olay yerinden ayrıldı.”

Kendisi hakkında ortaya atılan  Yaşar İpek’ten dayak yediği ile ilgili iddialardan eşiyle birlikte çıktığı tatil dönüşünde haberdar olan ünlü şarkıcı Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hakkında çıkan iddiaları sert bir şekilde yalanladı.

İşte Seren Serengil’in iddialar karşısında yaptığı açıklama:

Vazgeçtiğim dava ile beraber iki dava birden açıyorum!

“Hiçbirşey bilindiği ve görüldüğü gibi değil maalesef. Ama sus diyorum Seren. Şimdi moda başkasına söyletmek. Barış Kocaoğlu,  geçen sefer yalan tekne haberi için bin kere aradın. Tazminat açmadım. Senin kimlere yakın olduğunu ve o ahlaksızların maşası olduğunu biliyorum. Yaşar’da farkında. Şimdi sana o arayıp vazgeçirdiğin dava ile beraber iki dava birden açıyorum. Hergün paylaşım yapıyoruz be ayıptır kansızlar! Nerde rapor hadi göster. Varsa öyle birşey, bir kere polis darpa bakmaz hastaneye gidersin orası söyler. Darp olup olmayacağını polis gelmişte bakmışta ben sanmışımdayla olmaz. Hangi günmüş bu bak bakalım İnstagram’ıma. Hangi gün kocamla resim koymamışım? Bi bul bakayım bir yandan dövüyor bir yandan resim mi paylaşıyorum ben? Ondan hiçbiriniz bir halt olamadınız.”

“Asayiş Şube Müdürlüğü’ne rica ediyorum. Sizin adınız kullanılıyor. Ben size Can Tanrıyar ve diğer isimleri şikayet etmenin dışında şikayete geldim mi veya aradım mı?”

“Canım benim o dayakları sen atmıyor muydun karına? Kız seni Cumhurbaşkanımıza kadar şikayet etti. Bende ettim, haberin olsun. Senin gibi kadına şiddet uygulayan bir adamın, karısını kemerle döven bir adamın ( Bunları karın tv’de anlattı )…”

“Google’dan bulabilir herkes. Karımın annesiyle beraber oldum diyecek kadar ahlaksız bir adamın o da Google’da var kendi açıklamaların, onları yazsana. Dayak olayı, hem gerçekleri yazmış olursun.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler