Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil Cengiz Semercioğlu'nu Sözleriyle Topa Tuttu..

İlgili Postlar

Seren Serengil Cengiz Semercioğlu’nu Sözleriyle Topa Tuttu..

3 yıl boyunca farklı kanallarda başarılı performanslarıyla Birlikte magazin programı yapan Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’nun araları bozuldu. Ünlü gazeteci Cengiz Semercioğlu, Seren Serengil’in boşanma arifesinde olduğu eşi Yaşar İpek’in kız kardeşi Eylem İpek’le yeni sezonda magazin programı yapmaya başlayınca olanlar oldu. Tüm Detaylar Haberimizde..

20 Gün Önce Bebeğini Kaybeden Seren Serengil Teknede Dans Gösterisi Yaptı!

Seren Serengil Cengiz Semercioğlu’nu Yerden Yere Vurdu..

Son yıllarda Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, yüksek performanslarıyla muhteşem bir ikili olmuşlardı ki rakipleri oyuncu ve sunucu Hakan Ural’ın Tv8’den ayrılarak Kanal D’ye geçmesinin peşinden Cengiz Semercioğlu da TV100 kanalından TV8’e transfer olarak Yaşar İpek’in kardeşi Eylem İpek’le program yapmaya başladı.

Şarkıcı eşi Yaşar İpek’le sansasyonlu bir boşanma yaşayan ünlü şarkıcı Seren Serengil, yakın dostu Cengiz Semercioğlu’nu bir çırpıda hayatından çıkardı. Eşi Yaşar İpek’le evliliğinin en başından beri eşi’nin ailesiyle problemler yaşayan Seren Serengil, sonunda Cengiz Semercioğlu’ndan da büyük bir kazık yedi.

İlişkilerinin başından beri eşi Yaşar İpek’in kız kardeşi Eylem İpek’le kavgalı olan Seren Serengil, Eylem İpek’le program hazırlayıp sunan Cengiz Semercioğlu’nu affetmediği gösterdi. Duyunca çılgına dönen Seren Serengil, gazeteci Cengiz Semercioğlu’nu tüm sosyal medya hesablarından sildiği gözlemlendi.

Cengiz Semercioğlu’nun, Eylem İpek’le Tv8’de hazırlayıp sunduğu magazin programının reytinglerinin kötü olmasına değinen Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu’na sosyal medya hesabından verdi veriştirdi..

İşte Seren Serengil’in Zehir Zembelek Sözleri;

İşte Seren Serengil'in Zehir Zembelek Sözleri
İşte Seren Serengil’in Zehir Zembelek Sözleri

Tüm Seren Serengil Magazin Haberleri Burada!..

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler