Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç'tan Vasiyet Açıklaması

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’tan Vasiyet Açıklaması

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Sevgililer Günü’ne özel önceki akşam Kıbrıs’ta sahne aldı. Basın mensupları ile bir araya gelen Ortaç, kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap verdi. Serdar Ortaç’tan vasiyet açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

Serdar Ortaç: “Bütün Borçlarımı Ödedim, Hayata Yeniden Başlıyorum”…

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç; “2022’ye çok güzel başladım, bütün borçlarımı ödedim. Hayata yeniden başlıyor gibiyim. Borç yiğidin kamçısı derlermiş, büyük kamçı aldım ama hepsi bitti. Şükürler olsun Allah’a, şimdi tertemiz pamuk gibi sahneye çıkacağım” dedi.

Serdar Ortaç’tan Kürtaj Eleştirilerine Yanıt

“Biraz Boş Konuştum”

Geçtiğimiz günlerde yaptığı “kürtaj” çıkışıyla bir süre gündemi meşgul eden Ortaç’a basın mensupları gelen tepkileri sordu. Şarkıcı, ‘Tabi o konuda biraz boş konuştum insanların tepki vermesi normal’ dedi.

En son Seçil Gür ile aşk yaşayan Serdar Ortaç’a “Aşka açık mısınız? sorusu yöneltildi. Ortaç, ‘Umurumda değil artık aşk konuları… Çalışalım, ömrümüzü tamamlayalım, insanları eğlendirelim, öldükten sonra dinleyecek şarkılar bırakalım. Yeter benim için” şeklinde konuştu.

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç’tan Vasiyet Açıklaması

Son günlerde artan miras kavgaları hatırlatılınca Ortaç vasiyetini açıkladı: “Ben vasiyetimi daha yazmadım ama buradan söylüyorum kayıtlara geçmesi adına avukatlara da sözlü olarak da ilettim. 40 milyon TL değerinde bir evim var. Ben vefat ettikten sonra kardeşlerim, bütün çalışanlarım ve orkestrama evin satışından hisse dağıtılmasını istiyorum. Bir bölümünü Mehmetçik Vakfına, şehitlere dağıtılmasını istiyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler