Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'ın Başına ABD'de Talih Kuşu Kondu

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’ın Başına ABD’de Talih Kuşu Kondu

Popçu Serdar Ortaç’ın  genç  eşi Chloe Loughnan Amerika’daki işlerinden dolayı bir süredir Miami’de yaşıyor. Miami’de bulunan bir ajansla anlaşması olan Chloe’nin işlerinden dolayı Serdar Ortaç  mart ayının başında eşinin yanına geldi ve burda bir konser vermeye hazırlanıyor.

SERDAR ORTAÇ’IN BAŞINA TALİH KUŞU KONDU

Miami’de daha uzun kalacağı düşünülen çift buradan ev bakmaya başlamıştı . ABD- Miami’de ev isteyen eşi Chloe’ün bu talebini yerine getirmek için, “İstediği ev biraz pahalı geldi. O kadar nakit param yok, artık daha fazla konser veririm” diyen Serdar Ortaç’ın başına talih kuşu kondu.Serdar Ortaç'ın Başına ABD'de  Talih Kuşu Kondu

REKLAM FİLMİNDEN 600 BİN DOLAR KAZANACAK

İstanbul merkezli ABD -Orlando’da inşaat işleri ile uğraşan bir firma, Serdar Ortaç’a güzel bir teklifle geldi. Türk firma ünlü popçuya, “Eşinizle birlikte reklam filminde oynayın, size para yerine göl manzaralı 2 adet villa verelim.” dedi. Serdar Ortaç teklifi kabul etti.

Serdar Ortaç'ın Başına ABD'de  Talih Kuşu Kondu

3 oda, bir salon, mutfak, banyo ve bahçeden oluşan ‘Göl Evleri’nden Serdar Ortaç, toplam 600 bin dolar (2 milyon 220 bin TL) değerindeki 2 villayı reklam karşılığında alacak. Reklam görüşmeleri için eşi Chloe ile Amerika’da bulunan Serdar Ortaç projenin tanıtım davetinde de bir konser verecek.

CHOLE LOUGHNAN’IN BİR AYAĞI MİAMİ’DE

Serdar Ortaç’ın eşi model Chloe Loughnan, dünyaca ünlü model ajansı Ford Models Miami’nin kadrosuna katıldı. Türkiye’de de Flash Model ile anlaşma imzalayan Loughnan, artık hem Türkiye’de hem de Miami’de ünlü markaların defilelerinde podyuma çıkacak. Serdar ortaç eşini yalnız bırakmama için her fırsatta Miami’ye gidiyor. Serdar Ortaç'ın Başına ABD'de  Talih Kuşu Kondu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler