Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç Pişman Oldu...

İlgili Postlar

Serdar Ortaç Pişman Oldu…

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında canlı yayın açarak küfürler yağdıran Serdar Ortaç pişman oldu. Dün akşam kameralara yakalanan ünlü şarkıcı yöneltilen sorulara özürle yanıt verdi. İşte Ortaç’ın o açıklamaları;

Serdar Ortaç Pişman Oldu…

Türk pop müziğinin ünlü isimleri Serdar Ortaç ve Tarkan arasında yaşanan gerginlik, sosyal medyada ve magazin gündeminde geniş yankı uyandırmıştı. “Tarkancılar var, Serdarcılar var” sözüne sinirlenerek Tarkan’a küfürler yağdıran Ortaç’ın yayınına evinde çalışan yardımcısı müdahele etmiş ve olayın iyice büyümemesi için yayını kapatmıştı.

Sosyal Medyada Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Bir süredir açtığı canlı yayınlarla yer yer insanları güldüren, yer yer de sinirleri hoplatan Ortaç sarhoş açtığı yayınlarda genelde skandal durumlarla gündeme geliyor. Daha önce birkaç kez kendisine yorum yapanlara ya da bazı medyatik olaylara küfür eden Ortaç’ın bu kez de Tarkan’a küfür etmesi bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından bardağı taşıran son nokta oldu. Takipçileri Ortaç’ın fazla ileri gittiği ve bu tip davranışlarla kendini bitirdiği yönünde ağır eleştirilerde bulundu.

Serdar Ortaç: “İpleri Eline Verdim Ağzıma…”

Serdar Ortaç Pişman Oldu…

Dün akşam saatlerinde kameralara yakalanan Serdar Ortaç bir önceki gece yaşanan olaylar hakkında soruları gerçekten çok sarhoş olduğunu ve ne dediğini hatırlamadığını belirterek Tarkan’dan özür dileyerek yanıtladı. Olay sonrası pişmanlığını dile getiren ünlü şarkıcı şu ifadeleri kullandı;

“Ne dedim? Hiçbir şey hatırlamıyorum, şimdi uyandım. Ne yapayım ağabey? O kadar ilacın üstüne çok içmişim. Tarkan’dan özür dilerim”

Özürü Olumlu Karşılandı

Serdar Ortaç’ın, Tarkan’a açıkça yöneltilen özür dileme çabaları, kamuoyunda olumlu karşılandı ve takdirle karşılandı. Ortaç’ın samimi özrü, pop müzik dünyasında ve genel olarak toplumda hoşgörü ve barışçıl iletişimin önemini bir kez daha hatırlattı. Olayın ardından Tarkan’dan henüz bir açıklama gelmedi, ancak Ortaç’ın özrüyle birlikte gerginlik atmosferinin yatışması umuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler