Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç, dengede duramıyorum..!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç, dengede duramıyorum..!

Ünlü pop müzik sanatçısı Serdar Ortaç sevenlerine kötü haber verdi. Star TV’de yayınlanan ‘Duymayan Kalmasın’ programına konuşan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yaşadığı zorlukları kameralar karşısında anlattı. İzleyen hayranlarını üzdü… Serdar Ortaç’ın açıklamalarına ve fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ms hastalığını anlattı, sevenlerini üzdü!

Zor günler geçirdiğini belirten ünlü şarkıcı, “Piyano çalarken parmaklarım kilitleniyor. Bazen eller uyuşuk, ayaklar uyuşuk.” ifadelerini kullanarak sevenlerini üzecek açıklamalarda bulan ve hastalığının ilerlediğini anlatan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç konuşmasına şöyle devam etti: “Yürürken dengede duramıyorum!” dedi.

“Dıştan iyiyim, ama içeriden yanıyorum…”

Daha önce de verdiği röportajlarda MS hastalığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Serdar Ortaç, dışarıdan iyi gözükmesine rağmen hastalığından dolayı çok acı çektiğini belirterek, hastalağını şu şekilde açıklamıştı: “Dıştan iyiyim, ama içeriden yanıyorum. Sanki çimentoyu, alçıyı belime dökmüşler gibi. Sahnede ‘Yaz Yağmuru’nu okuyorum mesela, hop yana kayıyorum toparlıyorum kendimi ve devam ediyorum.”

Ms Hastalığı nedir?

MS hastalığı yorgunluk, düzgün yürüyememe, kaslarda güçsüzlük, ve görme bozuklukları gibi belirtilerle ortaya çıkabilen bir hastalıktır. MS Hastalığı(Multipl skleroz), bağışıklık sisteminizin sinirlerinizi kapsayan koruyucu dokuya (miyelin) saldırdığı potansiyel olarak zayıflatan bir hastalıktır.Miyelin hasarı beyniniz, omuriliğiniz ve vücudunuzun diğer kısımları arasındaki iletişimi etkileyebilir. Bu durum sinirlerin kendisinde geri dönüşü olmayacak hasara neden olabilir.MS hastalığının tedavisi yoktur. Ancak, tedaviler MS ataklarını tedavi etmeye yardımcı olabilirler, semptomları yönetebilirler ve hastalığın seyrini yavaşlatabilirler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler