Ana SayfaDedikoduSerap Matyaş'a 11 Ay Hapis Cezası Verildi!

İlgili Postlar

Serap Matyaş’a 11 Ay Hapis Cezası Verildi!

Oyuncu Serap Matyaş’a hapis cezası şoku verildi. Kanser hastası babasını tedavi amaçlı götürdüğü hastanede kavga eden oyuncu Serap Matyaş’a açılan dava sonucu oyuncuya hapis cezası verildi. Serap Matyaş ne dedi? Hastane çalışanına ne dedi? Detaylar haberimizde…

Serap Matyaş’a 11 Ay Hapis Cezası Verildi!

2016 yılında babasını kan tahlilini yaptırmak için devlet hastanesine gitti. Kan alma biriminde veri giriş elemanı olarak çalışan 36 yaşındaki Eda D. arasında sıra yüzünden tartışma çıktı. Yapılan iddialara göre; Serap Matyaş “Yapacaksın lan, seni buraya dayın mı oturttu, ben avukatım istediğimi yaparım, siz kimsiniz?” diye bağırdı. Babasının da bu esnada hastane görevlisi Eda G.’ye küfür ettiği iddia edildi.

Yaşanılan bu olayın ardından küfürlere maruz kalan hastane çalışanı baba-kız hakkında şikayette bulundu. Şikayet üzerine ünlü oyuncu ve babası hakkında “Kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret” suçundan 1’er yıldan 2’şer yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Serap Matyaş ise, “Sırada beklerken önümüze başkası geçince, oradaki görevli ile tartıştık ancak kendisine hakaret etmedim. O da bana karşı ‘Yürü git, yapmıyorum’ gibi laflar söyledi. Ben de ‘Yapmak zorundasın!’ dedim. Başka hakaret içeren sözler söylemedim. Beraatimi talep ediyorum” diye konuştu.

Mahkeme, ünlü oyuncuya verilen kısa süreli hürriyeti bağlayıcı cezanın suçun, işlenmesindeki özelliklere, sosyal ve ekonomik durumunu da dikkate alarak 7 bin TL adli para cezasına çarptırılmasına hükmetti. Avukatları bir üst mahkeme olan İstinaf’a başvurarak kararı temyiz etti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler