Ana SayfaKimdirŞerafettin Alakent Kimdir?

İlgili Postlar

Şerafettin Alakent Kimdir?

Türk oyuncu olan Şerafettin Alakent Kimdir? Şerafettin Alakent kaç yaşında ? Şerafettin Alakent aldığı roller nelerdir? Şerafettin Alakent aslen nereli? Şerafettin Alakent hangi burç? Şerafettin Alakent hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

01 Ocak Doğumlu Ünlüler

Şerafettin Alakent Kaç Yaşında? Şerafettin Alakent Aslen Nereli? Şerafettin Alakent Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Şerafettin Alakent, 01 ocak 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Oğlak burcudur.

Oğlak Burcu Ünlüler

Şerafettin Alakent Kimdir?

Başarılı oyuncu Şerafettin Alakent, 01 ocak 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Şerafettin Alakent yeni sezonda Kimse Bilmez isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer almaktadır. Doğum tarihi, boyu, kilosu ve kaç yaşında olduğu bilgilerine henüz ulaşılamamıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nden mezun olmuştur. Ayrıca Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk eğitimi alan başarılı oyuncu daha sonra İstanbul Şehir Tiyatroları’nda kariyerini sürdürmüştür. Günümüzde Kimse Bilmez adlı dizide Nihat karakterini canlandıran Şerafettin Alakent daha önce Ağlama Anne isimli dizi ile Gif adlı dizilerde rol almıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler