Ana SayfaKültür ve Sanat"Seninle Güzel"in Çekimleri Başlıyor!

İlgili Postlar

“Seninle Güzel”in Çekimleri Başlıyor!

Yaptığı her işte başarısını ortaya koyan iddialı yönetmen Banu Kaptanoğulları yeni sinema filmine yine iddialı başlıyor. Arda Eroğlu ve Nedet Dolaş’ın ARMEDYA YAPIM adına yapımcılığı üstleneceği, hem senaryosunu hem de yönetmenliği Banu Kaptanoğulları’nın yapacağı “Seninle Güzel” filminin çekimleri 20 Temmuz’da Tekirdağ’da başlayacak.

Başrollerinde ünlü oyuncular Merve Altınkaya ve Bülent Çetinaslan’ın yer aldığı “Seninle Güzel” filminin yönetmeni Banu Kaptanoğulları “Ben yenisini yazana kadar, yazılmışen güzel aşk hikayesi” ifadesiyle hedefinin büyüklüğünü ortaya koyuyor. Kaptanoğulları, senaryodaki her karakterin hayalinin bir parçası olduğunu, bu yüzden hiçbir oyuncunun karakterlerini katletmesine izin vermemek için kadrosunu oyunculuk hevesinde olanları değil, mesleği oyunculuk olan kişilerden seçtiğinin vurgusunu yaptı.

Başrollerinde Bülent Çetinaslan ve Merve Altınkaya’nın yanı sıra “Seninle Güzel” filminin kadrosunda Seda Kement, Ali Kemal Aydın, Sevda Dalgıç, Ayhan Işık, Fatih Küçük, Ataonur Öztürk, Tolga Öz, Gaye Yılmaz, Osman Çengel, Arda Eroğlu, Seda Aktuğlu, İpek Yükçü, Teoman Ayık gibi isimler de yer alıyor. Filme konuk olarak sürpriz isimlerin de dahil olacağı belirtildi. Oyuncularla anlaşmalara imza atan Medet Dolaş ve Arda Eroğlu çekimlere başlanması tüm hazırlıkların tamamladılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler