Ana SayfaDizilerSeni Kimler Aldı Reytinglere Yenik Düştü

İlgili Postlar

Seni Kimler Aldı Reytinglere Yenik Düştü

ATV’de yayınlanmaya başlayan Seni Kimler Aldı dizisi reyting sonuçları nedeniyle ekranlardan kaldırılıyor.

Yazın gelmesiyle birlikte televizyonlarda yaz dizileri olarak başlayan ve Seni Kimler Aldı dizisinin de aralarına dahil olduğu diziler, reytingler nedeniyle oldukça zorlanıyor. Geçtiğimiz haftalar boyunca özellikle reytinglerde istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen dizi, bu nedenle 10. bölüm itibariyle final yapmak zorunda kaldı.

Seni Kimler Aldı 9 Temmuz’da Final Yapacak

Seni Kimler Aldı için yapılan açıklamalarda özellikle 9 Temmuz Pazar günü final bölümünün yayınlanacağı ve bu final bölümü ile birlikte dizinin izleyicilere veda edeceği açıklandı. Özellikle dizinin başlangıcı itibariyle çok soru farklı sorunlar yaşaması, uzun zamandan beri konuşulmasını sağlamıştı. Başrol oyuncusu olan Yurda Erkul’un uyuşturucu ile yakalanması çekimler öncesinde ciddi bir kriz yaratırken, daha sonrasında kadro değişikliği ile dizi ekranlara gelebilmişti. Fakat istenen reytinglerin bir türlü elde edilememesi dizinin final yapmasına yapmasını zorunlu kıldı.

Seni Kimler Aldı Oyuncuları Kimler?

Başrollerinde Serhan Yavaş Fulya Zenginer Yiğit Kirazcı ve Duygu Yetiş gibi çok önemli isimlerin yer aldığı proje, bu ünlü isimlere rağmen reytinglerde tutunamadı.

Seni Kimler Aldı Son Bölümde Neler Olmuştu?

Seni Kimler Aldı dizisinin ekranlara gelen son bölümünde ise özellikle Suat’ın yıllar sonra öğrendiği gerçek yeni bölüme damga vurmayı başardı. Barış’ın öz oğlu olmadığını öğrenen Suat, özellikle bunun hıncını Cahide’den çıkarmak istedi. Yıllardan beri bu sırrı gizlemeyi başaran Cahide ise bunun ortaya çıkmasından dolayı büyük bir öfke duydu ve bu durumdan nasıl kurtulacağını düşünmeye başladı. Yaşadığı panik ile birlikte özellikle Talat’tan yardım isteme kararı alan Cahide, buna rağmen bu durumdan kurtulamadı.

Suat, Talat ve Cahide’ye karşı çok ciddi bir öfke beslerken, öğrendiği bu durumu oğlu barışa anlatmaya karar verdi. Gerçeği öğrenen Barış ise yıllardan beri babası bildiği Suat’ın gerçek babası olmadığını öğrendi ve bu durum nedeniyle de büyük bir yıkım yaşadı. Özellikle yaşadığı bu olay sonrasında Zehra’ya dönmeye karar veren Barış, tüm ailesini karşısına aldı ve en azından istediğine ulaşmaya karar verdi. Tüm bu yaşanan olayların yanı sıra Volkan’ın Barış’a karşı bir hamle yapması ve çok ciddi tuzaklar kurması yeni bölümde en çok dikkat çeken anlardan birisi oldu. Ceren ise barışının göz göre göre ölmesini kabul etmeyerek onu kurtarmaya çalıştı. Dizinin 10. bölümü itibariyle hikayenin kaldığı yerden devam etmesi ve farklı bir sonuç ile bitirilmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler