Ana SayfaÜnlülerŞener Şen ve İlyas Salman aynı filmde rol mü alacak?

İlgili Postlar

Şener Şen ve İlyas Salman aynı filmde rol mü alacak?

Şener Şen ve İlyas Salman aynı filmde rol mü alacak? Bir dönem sinema dünyasında birlikte fırtınalar estiren iki dev sanatçı yeniden bir araya mı geliyor? İki efsane, birlikte aynı filmde rol mü alacak? Sinema izleyicileri ve İlyas Salman ile Şener Şen hayranlarını heyecanlandıran haberin detayları haberimizde…

Son dakika: Şener Şen’in yeğenini Adnan Oktar’ın evlendirdiği ortaya çıktı!

Şener Şen ve İlyas Salman heyecanı

Bir dönem beyazperdede birlikte rol aldıkları filmler ile fırtınalar estiren Şener Şen ve İlyas Salman, yeniden aynı filmde rol mü alacak? İki dev sanatçı, yıllar sonra bir araya mı geliyor? Usta sanatçı Şener Şen, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde basın mensuplarının objektifine yansıdı. İlyas Salman’ın, “Keşke film yapsak ama buna yanaşmıyor.” sözlerine yanıt veren Şener Şen ne dedi?

Şener Şen Kimdir?

Şener Şen’den İlyas Salman’a yanıt

İlyas Salman’ın “Keşke film yapsak ama buna yanaşmıyor.” sözleri hatırlatılan Şener Şen, “Neden olmasın ki? Keşke yapsak, ben de isterim. Ancak bunun için senaryonun sağlam olması lazım.” diye yanıt verdi. Şener Şen, bu sözleri ile İlyas Salman’a yeşil ışık yaktı.

İlyas Salman kimdir?

İlyas Salman ve Şener Şen, Türk sinemasının iki dev ismi. Yıllar önce beyazperdede birlikte bazı filmlerde rol almış, tiplemeleri ve uyumları ile izleyicinin hafızalarına kazınmışlardı. İki usta sanatçı, yeniden bir araya gelecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler