Ana SayfaKimdirSena Şahin Kimdir?

İlgili Postlar

Sena Şahin Kimdir?

Şimdilerde ‘Bilir misin’ adlı tekli çalışmasını müzikseverler için yayınlayan Sena Şahin Kimdir? Sena Şahin Ne Zaman Doğdu? Sena Şahin Kaç Yaşında? Sena Şahin Nerede Doğdu? Sena Şahin Aslen Nereli? Sena Şahin Hangi Burç? Netflix ’te yayınlanan ”Kuş Uçuşu ” adlı dizisinde şarkısı kullanılan başarılı sanatçı Sena Şahin Hakkında merak edilenler Kimdir yazımızda. İşte Sena Şahin…

Sena Şahin Ne Zaman Doğdu? Sena Şahin Kaç Yaşında? Sena Şahin Nerede Doğdu?

20 Aralık 1999 tarihinde Şişli, İstanbul ‘da dünyaya gelen Sena Şahin, 21 yaşlarındadır…

Sena Şahin Aslen Nereli? Sena Şahin Hangi Burç?

Aslen İstanbullu olarak bilinen Sena Şahin, Yay burcudur…

Sena Şahin Kimdir?

Türk müzisyen, şarkıcı ve söz yazarı olan Sena Şahin, müzik kariyeri 2020 yılında  yayınladığı ilk şarkısı ‘Düş’ ile başlamıştır. Sekiz yaşından itibaren piyano ile ilgilenen Sena Şahin, on altı yaşına geldiğinde aldığı şan dersleri ile müzikal yeteneğini geliştirmiştir. İlk dönemlerinde sözlerini piyanosunda çaldığı melodilerle birleştirirken, R&B, caz ve soul türlerinde şarkılar bestelemiştir. Son dönemlerde bestelediği şarkıları ise türsüz ve zamansız olarak tanımlayan Sena Şahin, ritimlerle oynamayı seviyor ve onları sözleriyle birleştiriyor. Bestelerini tanımlamalarla sınırlandırmak istemediğini söyleyen genç sanatçı Sena Şahin, 2021 yılında yayınladığı Sonu Var Mı ve Kendine İyi Bak ‘ın Netflix’te yayınlanan ”Kuş Uçuşu ” dizisinde kullanılması ile çok geniş bir kitleye kendini göstermiştir.

Sena Şahin, eğitim hayatında ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı ’nda müzikal tiyatro eğitimi aldı ve İtalya ’ya gidip bir sene sanat tarihi okudu. İkinci üniversitesi Marmara Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun olan Sena Şahin, şimdilerde Galatasaray Üniversitesi’nde Marketing Strategy alanında yüksel lisansa hazırlanıyor.

Sena Şahin ‘in Tekli Çalışmaları;

  • Bilir misin? -2022
  • Sonu Var Mı
  • Kendine İyi Bak
  • Bu Gece
  • Düş
  • Bana Yalanlar Söyle
  • Baştan Başla
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler