Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz'in Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nefes Yine İşkencelere Maruz Kalıyor

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’in Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nefes Yine İşkencelere Maruz Kalıyor

Sen Anlat Karadeniz’in Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nefes Yine İşkencelere Maruz Kalıyor

Fırtınalar estiren Sen Anlat Karadeniz dizisinin 5. bölüm 2. fragman yayınlandı. Son bölümde Vedat’ın oyunu işe yaramış ve Nefes’i eline geçirmişti. Nefes’e çok öfkeli olan Vedat yine izleyiciyi kızdıran işkenceler yapacağa benziyor. İzleyiciyi merak içinde bekleten Sen Anlat Karadeniz dizisi çarşamba günü 20:00’da ekranlarda olacak.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi 5. Bölüm 2. Fragman

https://www.youtube.com/watch?v=QXiGbUCiKdA

Sen Anlat Karadeniz Dizisinin 4. Bölüm Özeti

 

Vedat’ın planlarından haberi olmayan Nefes, Mustafa’nın kaçış planını kabul eder. Kabul etmesinde en büyük etken ise Tahir’in nişanlanmış olmasıdır. Yiğit’e bunu bir türlü anlatamayan Nefes’in imdatına Tahir yetişir.Tahir, Nefes ile beraber yolculuğa başlar ve Batum’dayken Vedat’ın adamlarının orada olduğunu fark edip olaya hemen müdahale eder. Daha sonra Nefes’i bekleyen gemi gelir.

Nefes ile Tahir’in vedalaşmaları ise oldukça duygusal olur. İkisi de birbirinden ayrılmak istemez ve gözyaşlarını tutamazlar. Nefes, Rusya’ya gitmeyi beklerken gemi bir anda durur ve aşağıya inmesi söylenir.Nefes korkuyla bağırmaya başlar ama bir çaresi yoktur. Meğer her şey önceden planlanmış ve pasaportu ayarlayan adam Vedat’ın adamı çıkar. Bu sayede Nefes Vedat’ın eline geçer. Sen Anlat Karadeniz dizisinde 5. bölümde ne olacak? Nefes, Vedat’ın elinden kurtulmayı başarabilecek mi? Tahir, Nefes’in imdadına yetişecek mi? Sen Anlat Karadeniz dizisi çarşamba akşamı yeni bölümü ile sevenlerinin karşısında olacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler