Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz'de Dün Akşam Neler Yaşandı?

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’de Dün Akşam Neler Yaşandı?

Muhteşem doğanın, yöreselliğin içerisinde yaşanan ve yaşanmaya çalışılan bir aşk hikayesinin etrafında dönen olayları konu alan Sen Anlat Karadeniz Dizisinin her haftası bir önceki haftasından daha heyecanlı geçiyor. Vedat’ın vazgeçmediği inadı, Tahir’in buna karşı mücadelesi, Nefes’in çocuğuyla birlikte çaresizlik ve aşk arasına sıkışmış yaşantısı, Mustafa’nın ailenin büyüğü rolündeki sorumluluğu çerçevesinde dizi yeni sezonda da soluksuz devam ediyor.

Yönetmenliğini Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav’ın yaptığı dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir’in imkansız aşkı anlatılıyor. İlk bölümden itibaren reyting rekorları kıran dizi 2. sezonu ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Bu akşam neler oldu?

Sen Anlat Karadeniz dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yiğit’i kurtaran Tahir baba olma sevincini yaşadı. Ne pahasına olursa olsun Yiğit’i geri vermemeye kararlı olan Tahir, bunun için her şeyi yapmaya hazırdı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Tahir gözünü karartmış olacakları beklerken, Vedat’ın harekete geçmesine kim engel olacak merak konusu oldu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yiğit’i kurtaran Tahir baba olma sevincini yaşıyor.

Yiğit’i kurtaran Tahir baba olma sevincini yaşıyor. Ne pahasına olursa olsun Yiğit’i geri vermemeye kararlı olan Tahir, bunun için her şeyi yapmaya hazır. Tahir gözünü karartmış olacakları beklerken, Vedat’ın harekete geçmesine kim engel olacak? Saniye oğullarının başına bir şey geleceğinden endişelenirken kendi başındaki derdin farkında değildir. Saniye’nin karşısına çıkan Fikret, onu geçmişten gelen büyük günahıyla yüzleştiriyor. Saniye’nin büyük sırrı ne? Tahir ve Nefes Vedat’tan korkmadan yaşamaya kararlıdır. Onlar hiç tatmadıkları mutlulukları yaşayıp, aile olmanın tadını çıkarırken, Vedat hain planlarını gerçekleştirmek üzeredir. Vedat’ın Nefes’e dair elindeki büyük koz ne?

Yeni Fragman!

Sen Anlat Karadeniz dün ekranlara gelen 29. son bölümün hemen ardından 30. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni yayınlanan fragmanda, Vedat’ın şikayetçi olması üzerine Nefes gözaltına alınıyor. Vedat’ın planları bununla da sınırlı kalmıyor. Mustafa ve Tahir’in gemilerine kaçak silah koyup ihbar eden Vedat, Cemil ile işbirliği içindedir. Vedat’ın kendisinden hesap soran Tahir’den istediği, Nefes’ten boşanmasıdır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler