Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Sen Anlat Karadeniz 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi severler nefeslerini tuttu yeni bölüm fragmanını izlediler ve Çarşamba akşamları ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz ekrana gelecek olan 25. yeni bölümde Tahir ve Vedat arasındaki çekişme kanlı bittiği gözlemleniyor! Tahir ve Mahir Vedat’ı kaçırır ve öldürmeye karar verir. Sen Anlat Karadeniz dizinin yeni bölüm fragmanında yaşananlara ve diziye dair her şeye haberimizden ulaşabilirsiniz.

25. yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’de 25. bölümde; Tahir ve Vedat arasındaki çekişme kanlı bittiği gözlemleniyor! Tahir ve Mahir Vedat’ı kaçırır ve öldürmeye karar verir. Vedat’ın Tahir’e yapamayacağını söylemesine rağmen Tahir tetiği çekecektir. Yaşananları öğrenenen Anne Kaleli, Nefes’i evden kovar. Ona göre yaşananların tek suçlusu Nefes’tir.

Tahir tutukalanıyor!

Sen Anlat Karadeniz 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen fenomen haline gelen dizi Sen Anlat Karadeniz’de bu hafta yer yerinden oynayacak. Nefes’ten bir türlü vazgeçmeyen ve her fırsatta ona zarar vermeye kalkışan Vedat’ın yaptıkları Tahir’i deliye döndürür. Abisi Mahir ile birlikte kaçırdıkları Vedat’ı döven Tahir silahını çeker. Vedat, Tahir’i kışkırtır ve araya Nefes’i sokar. Yaşananların ardından Tahir tetiği çeker ve Vedat’ı öldürür. Tahir ve Nefes buluşmasında tedirgin bir sesle ne yaptığını öğrenmek isteyen Nefes, Tahir’den gereken neyse onu yaptım cevabını alır.

Tahir’in Vedat’ı vurmasının ardından Tahir’in tutuklanması uzun sürmez ve gözaltına alınır. Kaleli ailesi yaşananları bir türlü kabul edemez ve bütün olayların sorumlusu olarak gördükleri Nefes ve çocuğunu evden kovarlar. Sen Anlat Karadeniz 25. yeni bölümü ile Çarşamba akşamı ATV’de..

Yayın saati ve Tarihi

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz’e sığınan Nefes’le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir’in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstlendiğini konu alan dizide Nefes’ten bir türlü vazgeçmeyen ve her fırsatta ona zarar vermeye kalkışan Vedat’ın yaptıkları Tahir’i deliye döndürdüğünü konu alacak yeni bölümüyle Sen Anlat Karadeniz  10 Ekim Çarşamba akşamı ATV’de…

Son açıklanan reyting sonuçlarında…

3 Ekim 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Sen Anlat Karadeniz mi? Müge Anlı İle Tatlı Sert mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler