Ana SayfaÜnlülerSen Anlat Karadeniz 8. bölüm 2. fragmanında, Vedat'ın kapısına kim gidiyor?

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 8. bölüm 2. fragmanında, Vedat’ın kapısına kim gidiyor?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, yeni bölüme dair dikkat çekici detaylar vardı. Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümünde, Tahir ve Nefes aşklarını ilan edebilecekler mi?Vedat, Nefes’i ve oğlunu ele geçirmek için ne türlü planlar yapacak? Vedat’ın kapısına kim gidiyor? Sen Anlat Karadeniz dizisinin 8. bölüm 2. fragmanından detaylar haberimizde…

Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Öykü Gürman, Gözde Kansu’nun paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisinin 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, dizinin yeni bölümüne dair çarpıcı detaylar göze çarpıyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 8. yeni bölümünde, Tahir ve Nefes’in birbirine karşı olan hisleri daha da yoğunlaşıyor. Birbirlerine aşık olan, ancak aşkları imkansız olduğundan dolayı birbirlerinden uzak durmaya çalışan Tahir ve Nefes, sonunda pes edecek mi? Tahir ve Nefes’in yakınlaşması, etraftakilerin de gözünden kaçmıyor. Asiye, Tahir’i korumaya çalışan Mustafa’dan hesap soruyor. Vedat da bu arada boş durmuyor. Nazar’ın, Tahir’in sözlüsü Mercan’ın ablası olduğunu öğrenince bu defa da onu ağına düşürmeye çalışıyor. Vedat, kötü planlarını devreye sokmakta bir an olsun düşünmüyor. Yeni bölümde, Vedat’ın kapısına biri gidiyor. Vedat, kapıyı açıp karşısında gördüğü kişiye bakakalıyor. Peki, Vedat’ın kapısına giden kim?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 8. yeni bölümü, Çarşamba akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizinin tutkunları merakla bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler