Ana SayfaÜnlülerSema Şimşek hırsıza mektup bıraktı

İlgili Postlar

Sema Şimşek hırsıza mektup bıraktı

Oturduğu binaya üç günde iki kez hırsız giren ünlü oyuncu ve model Sema Şimşek, siteminin ardından çareyi ısrarcı hırsıza mektup bırakmakla buldu.

Ünlü oyuncu ve aynı zamanda mankenlik yapan Sema Şimşek’in hırsızlık olaylarıyla başı dertte.Oturduğu apartmana üç günde iki kez hırsız girmesi güzel oyuncuya sonunda isyan ettirdi.

Şimşek,çareyi uykularını kaçıran hırsıza mektup yazmakla buldu.

“Evime kıymetli bir şey yok”

Kurtlar Vadisi dizisinden tanıdığımız oyuncu Sema Şimşek’in hırsıza yazdığı mektupta,”Evimde kıymetli bir şey yok,tek varlığım kitaplarım.Kendini boş yere yorma beni de rahatsız edip uykumdan etme” ifadelerini kullanarak kitaplarını çok sevdiğini ve eşyalarının değil kitaplarının daha değerli olduğunu ima etti.

Sema Şimşek Kimdir?

Hırsız Belli Değil

Binadaki önlemlere,kamera ve diğer sistemlere rağmen hırsızın kim olduğuna ve ne için girdiğine dair bir bilgi yok.Şu ana kadar herhangi bir yaralama veya hırsızlık olayı yok,sadece hırsızın zorlamaları ve binaya girdiğine dair iddialar var.

6 Sezon Kurtlar Vadisi’nde rol aldı

Kurtlar Vadisi dizisinde Can Gürzapın oynadığı Davut Tataroğlu karakterinin kızı İnci Yıldız’ı canlandırdı,daha sonra kendi isteğiyle diziden ayrılmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler