Ana SayfaDedikoduSelin Şekerci'den Bikinili Paylaşım

İlgili Postlar

Selin Şekerci’den Bikinili Paylaşım

Geçtiğimiz günlerde sezonu açan oyuncu Selin Şekerci’den bikinili paylaşım geldi. Yeni karelerini sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü isim, kısa sürede binlerce beğeni aldı. İşte o kare;

Selin Şekerci: Aşka Tövbe Ettim

Son olarak dijital platformda yayınlanan ‘Yeşilçam’ dizisinde ‘Mine Cansu’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda “Bir gün evlenirsem bilin ki çocuk yapacağım” açıklamasını yapmıştı. Bu sözlerinin hatırlatılması üzerine Şekerci, “Anne olmayı çok istiyorum, çocuk sahibi olmak istiyorum tabii ki” ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının “Evlilik için bir aday var mı peki?” sorusunu Şekerci, “Bir aday yok, ben aşka tövbe ettim. Aşk meşk yok, olursa zaten haberiniz olur” şeklinde cevapladı.

“Hepsi Benim Bebeklerim”

Neşesinin yerinde olduğu gözlenen Selin Şekerci, gazetecilerin “Eski ilişkilerinizden dolayı mı bu kararı verdiniz?” sorusuna ise gülerek “Yok yok, hepsi benim bebeklerim” karşılığını verdi.

Selin Şekerci’den Bikinili Paylaşım

Son olarak Şekerci, aktif bir şekilde kullandığı 2 milyon takipçili Instagram hesabından yeni fotoğraflarını yayınladı.

Bikinisinin üstüne geçirdiği kimonosuyla objektif karşısına geçen ünlü isim, peş peşe paylaştığı karelerine “Kimonolar vardır” notunu yazdı.

Kısa sürede binlerce beğeni alan oyuncunun bu gönderisine, “Bu kadar güzellik fazla değil mi?, “Bu ülkede Selin şekerci gerçeği var, bunu kimse inkar edemez” ve “Nazar boncuksuz bırakmayalım lütfen” gibi yorumlar yapıldı.

‘Melekler Korusun’, ‘Kaçak Gelinler’ ve ‘Yeşilçam’ gibi yapımlarla adını duyuran Selin Şekerci, fit haliyle dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler