Ana SayfaKimdirSelim Aygün Kimdir?

İlgili Postlar

Selim Aygün Kimdir?

ATV ekranlarında yayımlanan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin sevilen oyuncularından Selim Aygün kimdir? Selim Aygün kaç yaşında? Selim Aygün dizileri neler? Selim Aygün filmleri neler? Selim Aygün aslen nereli? Selim Aygün hangi burç? Selim Aygün hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Selim Aygün Kaç Yaşında? Selim Aygün Aslen Nereli? Selim Aygün Hangi Burç?

Selim Aygün 1 Ocak 1982 senesinde Trabzon’da dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzonlu olan Selim Aygün, Oğlak burcudur..

Selim Aygün Kimdir?

Selim Aygün eğitim hayatını Dumlupınar’da tamamlamıştır. Liseden mevzun oldukan sonra “Dumlupınar Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciliği Bölümü”nü kazanan Selim Aygün, ardından 2006 yılında “Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerinden mezun olmuştur. Tiyatroya lise yıllarında başlayan Selim Aygün, tiyatro çalışmalarına üniversitede de devam etmiştir. Daha sonra bir süre oyunculuğa ara veren Selim Aygün İstanbul’a yerleşip, kendisini tamamen tiyatro ve kamera önü oyunculuğu eğitimi almıştır.

Fox tv de yayımlanan “Kadın” dizisinde Peyami karakterini canlandıran Selim Aygün, Zeki Akasya’yla bir reklam filmi “Kardeşim benim” sinema filmi en son olarak  “KAFİR” sinema filminde başrollerden birisi  “Ufuk” karakterini oynamıştır. Ardından Kanal 7 ekranlarında yayımlanan “Elif” dizisinin kadrosunda dahil olan Selim Aygün şimdi ATV ekranlarında yayımlanan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde “Suphi” karakterini canlandırmaktadır.

Selim Aygün Dizileri

  • 2020 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
  • 2018 – Elif
  • 2017 – Kadın

Selim Aygün Filmleri

  • 2018 – Kafir
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler