Ana SayfaKimdirSelçuk Özer Kimdir?

İlgili Postlar

Selçuk Özer Kimdir?

Tiyatro ve sinema sanatçısı Selçuk Özer kimdir? Selçuk Özer 1954 senesinde Erzincan’da doğdu. Gerçek ismi Selçuk Özercan’dır.


Bugün Doğan Ünlüler

Selçuk Özer Kimdir, Neler Yaptı?

Avni Dilligil Tiyatrosu, onun açısından kariyerine başlama noktası oldu. 1968 senesinde dahil olduğu bu tiyatro dışında Oğuz Aral ve Ali Poyrazoğlu tiyatrolarında da oyuncu olarak görev aldı. İlk sinema filmi, klasiklerden olan Vurun Kahpeye filmidir. Kariyerinin başında Sadri Alışık, Selda Alkor Hale Soygazi gibi isimlerle birlikte oynamak, onun açısından şans oldu. Sonrasında sayısız Tv filmi, dizi ve sinema filminde oynadı.Ayrıca Kış Düşleri adında çekilmiş bir senaryosu bulunmaktadır. Arka Sokaklar’da Dündar, Kurtlar Vadisi’nde Turan karakterleriyle yakın zamanda da iz bırakmıştır.

Efsane Oyuncu Yeni Dizisiyle Geliyor

Selçuk Özer’i şu sıralar bir günlük diziyle yeniden izleme şansımız olacak. Özer, Kanal D’de başlayacak olan yeni dizi Hıçkırık’la seyircinin karşısına çıkacak. Ona dizide genç oyuncu Sena Akay ve Nurseli İdiz gibi isimler eşlik edecek. Yeni dizi projesiyle beklentileri oldukça yükselten oyuncunun iyi bir performans sergilemesi bekleniyor. (2017)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler