Ana SayfaÜnlülerSelami Şahin'den Nostaljik Paylaşım

İlgili Postlar

Selami Şahin’den Nostaljik Paylaşım

Usta sanatçı Selami Şahin, sosyal medya hesabından rol aldığı filmlerin afiş ve görüntülerini paylaştı. Selami Şahin’den Nostaljik Paylaşım

Efsane sanatçılar arasına adını yazdıran Selami Şahin, geçmişte rol aldığı filmlerin afiş ve görüntülerini paylaştı. Paylaşımlar büyük beğeni topladı.

Selami Şahin’den Nostaljik Paylaşım

Başarılı sanatçı Selami Şahin’in şimdiye kadar rol aldığı beş farklı filmin afişlerini paylaştı. Oyunculuk performansı da sergileyen Şahin, ilk deneyimini 1970 yapımı “Köyün Beş Güzeli” adlı sinema filmi, müzikal komedi tarzının örnekleri arasında yer alıyor.

Usta ismin ön plana çıkan diğer filmleri ise sırasıyla  1981 yapımı olan “Bağrımdaki Ateş”, 1985 yapımı “Kaderi Zorlama”, 2002 yapımı “Mumya Firarda” ve 2010 yapımı “The Dealer” filmleridir.

“Mumya Firarda” filminde Teoman, Nurgül Yeşilçay, Nurseli İdiz, Acun Ilıcalı, Şebnem Dönmez ve Tuba Ünsal gibi isimlerle birlikte aynı projede rol alan Selami Şahin, bu filmde Ekrem karakterine hayat vererek sinemanın önemli aktörleri arasında yerini aldı.

Paylaşımlarıyla bilinmeyen yönlerini hayranlarına takdim eden usta sanatçı Selami Şahin, böylelikle sinema sektöründeki iddiasını da gözler önüne serdi.

Selami Şahin Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler