Ana SayfaDizilerSefirin Kızı Tuba Büyüküstün Olmadan Final Yapacak!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı Tuba Büyüküstün Olmadan Final Yapacak!

Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün’ün başrolünde yer aldığı ‘Sefirin Kızı’ dizisi final kararı aldı. Detaylar haberimizin devamında…

Tuba Büyüküstün ‘den Sefirin Kızı Paylaşımı

Sefirin Kızı dizisinin finalinde Tuba Büyüküstün’ün yer almayacağı son iki bölüm kala Tuba Büyüküstün’ün çekimlerinin bittiği ortaya çıktı. Çekimleri Bodrum’da devam eden dizi 11 Mayıs’ta 52. bölümle izleyiciye veda edecek. Büyüküstün, son iki bölümde yer almayacak.

Son Bölümde Yaşananlar

Sancar, Sedat’ı vurur. Mavi, eve bir mektup bırakıp Melek’i de alıp gideceğini yazar. Sancar’la birlikte, onlardan uzak bir yere yerleşir. Herkes, Mavi’nin Melek’i alıp gittiğini düşünür. Sancar, hapse atılıyor. Sedat ise, sağlıklı bir şekilde hayatına devam eder.

Ama Sedat, ortalarda olmadığı için Sancar’ın mahkemesi uzar. Mavi ile Melek, gözlerden uzak bir hayat yaşar. Güven, Dudu’yu ajan olarak tutar. Mahkeme, Sancar’ın tutuksuz yargılanmasına karar verir. Halise, Mavi’nin Melek’i de alıp kaçtığını düşünüp sinir krizleri geçirir.

Sancar, Güven’in peşine adam taktığını anlar ve kimseye bir şey belli etmez. Dudu, Güven’le iş birliği yapıp konağa dinleme cihazı yerleştirir. Elvan, Gediz bebekle birlikte konağa geri döner. Yahya, Elvan’la tekrar birlikte olmak için elinden geleni yapar.

Sancar, Mavi ile Melek’in nerede olduğunu bilmez gibi eve gelip ailesiyle sofraya oturur. Necdet, Güven tarafından tehdit edilir. Ama Necdet, Gülsiye’ye durumu anlatır. Sancar annesine, Mavi’yi bulacağını ve çocuklarını aldıktan sonra onunla boşanacağını söyler.

Kavruk, Sancar’la konuşur ve Mavi’nin ona böyle bir kötülük yapmayacağını düşündüğünü söyler. Dudu, Sancar’la buluşup Güven’in ona tuzak kuracağını söyler. Evine dinleme cihazı yerleştirdiğini söyler. Sancar, Mavi’nin yanına gideceğini düşünüp onun peşine düşerler.

Ama, takip ettikleri yerde ne Mavi, nede Sancar’ı pusuya düşünemez. Güven, büyük bir yenilgiye uğradığını anlar. Sancar, herkes den gizli kızı ve Mavi’nin olduğu yere gider ve onlarla aylar sonra kavuşur. Mavi’yi karnı büyümüş bir vaziyette bulur. Bir oğlu olacağını öğrenen Sancar, onları hiç bırakmak istemediğini söyler. Güven, Sancar’la Mavi’nin yerini bulacak mi?

Sefirin Kızı 51. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sancar Mavi İle Kızına Kavuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler