Ana SayfaKimdirSeda Sevin Kimdir?

İlgili Postlar

Seda Sevin Kimdir?

Kaya Çilingiroğlu yeni sevgilisi Seda Sevin ile gündemde yer alıyor? Peki Seda Sevin kimdir ne iş yapıyor? Kaya Çilingiroğlu’nun sevgilisi Seda Sevin ile ilgili detaylar. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Seda Sevin Ne Zaman Doğdu?

5 Haziran 1981 tarihinde dünyaya geldi.

Seda Sevin Kimdir?

Seda Sevin, yer aldığı projelerin yanı sıra özel hayatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 5 Haziran 1981 tarihinde dünyaya gelen Seda Sevin, lise öğrenimini 90’lı yılların sonunda Fenerbahçe Lisesi’nde gerçekleşleştirmiştir. Tasarım işleriyle de uğraşan Seda Sevin, bir dönem kendi ismiyle açtığı butikte kendi tasarımlarına yer vermiştir.

Daha sonra bu ürünleri farklı bir isimle satışa sunma kararı almıştır. Seda Sevin, oyunculuk kariyerine ise 1997 yılında Gülüm dizisi ile başlamıştır. Ardından 1998 yılında Sırılsıklam dizisine başlayan Seda Sevin, 2003 yılında Hababam Sınıfı Merhaba filminde rol almıştır.

2004 yılında Gece yürüyüşü adlı diziye Özlem karakteri ile giriş yapan oyuncu, 2006 yılında Zeynep Kaya karakteri ile Kördüğüm dizisinde yer almıştır. Seda Sevin, 2008 yılında ise Akasya Durağı’nda Ahu Baysal karakterini canlandırmıştır. Birçok oyunculuk geçmişi bulunmaktadır.

36 yaşında olan güzel yıldız en son olarak Akasya Durağı dizisinde oynadı. Kördüğüm dizisiyle tanıdığımız Seda Sevin reklam ajansına kayıtlı. Ünlü oyuncu Kaya Çilingiroğlu ile aşk yaşıyor.

Seda Sevin kendini model ve tasarımcı olarak tanımlıyor. Sosyal medya paylaşım hesabından sık sık paylaşım yapan Seda Sevin, takipçileri tarafından birçok beğeni ve yorum almayı başarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler