Ana SayfaDedikoduSeda Sayan'dan Bomba Açıklamalar!

İlgili Postlar

Seda Sayan’dan Bomba Açıklamalar!

Tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışma programının sunuculuğunu üstlenen Seda Sayan “Acun’un tuzağına düştüm diyerek bomba bir itirafta bulundu.

Yemekteyiz’in sunuculuğunu yapan Onur Büyüktopçu’nun yerini alan Seda Sayan, önceki gün basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yıllardı gündüz kuşağında Seda Sayan, uzun süren çekim saatlerine sitem etti.

Seda Sayan Kimdir ?

Yarışmanın çekimlerinde çok yorulmasına rağmen eğlendiği ifade eden Sayan, “Safiye Soyman tatile çağırıyor gidemiyorum, başka arkadaşlarım Çeşme ve Bodrum’a çağırıyor yine gidemiyorum. Ben sandım ki, haftada 2-3 gün çalışırım biter ama bitmiyor.” ifadelerini kullandı.

Rap şarkı yapmak istiyorum

Son dönemde popülerliğini artıran rap müzik için ilgisinin arttığını söyledi. “Rap şarkı yapmak istiyorum” dedi.
Onu da Sergio ile birlikte yaparız” diyen sanatçı, kısa zaman içinde Sezen Aksu ve Şehrazat şarkıları söyleyeceğini duyurdu.

Acun Ilıcalı, duyurmuştu

Ilıcalı, “Seda Sayan Yemekteyiz yarışmasının önümüzdeki sezon sunucusu olacak, heyecanla bekliyoruz” diyerek projeyi duyurmuştu.

Acun Ilıcalı masraftan kaçmamış

Programda yapılan sunucu değişikliğinin ardından Sayan’dan yeni bir paylaşım yaptı. Sayan yaptığı paylaşımda “Yemekteyiz çekimi; karavan burada hazır. Yatağım burada hazır. Patronum Acun Ilıcalı masraftan kaçmamış her şeyin en iyisini hazırlamış. Teknede gibiyiz ama karadayız. Bize karada ölüm yok” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler