Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan İtiraf Etti!

İlgili Postlar

Seda Sayan İtiraf Etti!

Seda Sayan itiraf etti! Türkiye’nin en güvenilir sanatçısı ünvanını yıllardır koruyan Seda Sayan, önceki akşam sahne aldığı özel gecede itirafta bulundu. Sabah kuşağı programlarının akla gelen ilk isimlerinden olan ünlü sanatçı Seda Sayan, kendisini izlemeye gelen yüzlerce kişiyi adeta büyüledi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Seda Sayan, Oğlu İle İlgili Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!

Seda Sayan itiraf etti!

Seda Sayan itiraf etti! 1980’li yıllarda başladığı müzik kariyerinde birçok unutulmaz şarkıya imza atan ünlü sanatçı Seda Sayan, daha sonraları oyunculuğu ve hazırladığı programlarıyla da aranılan isimler listesinin baş köşesinde oldu.

Yıllardır anketlerde Türkiye’nin en güvenilir ünlüsü seçilen Seda Sayan, yaptığı gündüz kuşağı programlarıyla da her zaman zirvedeki yerini korudu.

Bir süredir ekranlarda ve sahnelerde görünmeyen ünlü sanatçı, önceki akşam Antalya’da bir içecek markasının düzenlediği gecede sahne aldı.

Seda Sayan, Nur Yerlitaş imzalı kostümüyle göz kamaştırdı.
Seda Sayan, Nur Yerlitaş imzalı kostümüyle göz kamaştırdı.

Seda Sayan kimdir?

İtiraf ediyorum özlemişim sahnede olmayı

Repertuarındaki birbirinden güzel şarkılarla kendisini izlemeye gelen yüzlerce hayranını unutulmaz bir gece yaşatan Seda Sayan, güzelliği ile de göz doldurdu.

Nur Yerlitaş imzalı leopar kostümüyle sahneye çıkan ünlü sanatçı, yaptığı sahne şovlarıyla bol bol alkış aldı.

Yıllardır televizyonda gündüz kuşağında yaptığı programlara ağırlık veren Seda Sayan, sahnede aldığı gecede itirafta bulundu.

Sahnede olmayı özlediğini ve ilk defa çıkıyormuş gibi heyecanlandığını itiraf eden ünlü sanatçı Seda Sayan, “Bir enerji geldi, sahneye çıkarken ilk defa çıkıyormuş gibi heyecan duyuyorum. Dinleyenlerimi de özlemişim. İtiraf ediyorum özlemişim sahnede olmayı.” sözleriyle mutluluğunu sevenleri ile paylaştı.

Önümüzdeki günlerde konser maratonuna başlayacağını söyleyen Seda Sayan, şehir şehir dolaşıp tüm Türkiye’deki hayranlarıyla buluşacağını ifade etti. Konser teklifi yağdığını itiraf eden Seda Sayan, sahnelere hızlı bir dönüş yaptığının ilk sinyalini verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler