Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan, Demet Akalın ve Okan Kurt'tan canlı yayında özür diledi!

İlgili Postlar

Seda Sayan, Demet Akalın ve Okan Kurt’tan canlı yayında özür diledi!

Seda Sayan, yeni programı ile yine gündeme geldi. Bu defa da Demet Akalın ve eşi Okan Kurt ile sorun yaşadı. Sayan, programda eşi ile birlikte gelen Demet Akalın’ın eski sevgilisi İbrahim Kutluay ile olan klibini yayınladı. Ancak, özrünü diledi. İşte detaylar…

Seda Sayan’ın programında yine olay

SHOW TV ekranlarında eğlenceli formatta program yapmaya başlayan Seda Sayan, konuk olarak Demet Akalın ve eşi Okan Kurt’u ağırladı. Programda, Demet Akalın’ın biyografisi yayınlanıyordu. Akalın’ın hayat hikayesinin anlatıldığı videoda, yıllar önce eski sevgilisi İbrahim Kutluay ile birlikte çektiği klibine de yer verilmişti.

Demet Akalın ve eşi Okan Kurt çok bozuldu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve yanında olan eşi Okan Kurt, videoda bu anları görünce neye uğradığını şaşırdı. Yüz ifadelerinden ne kadar şoke oldukları ve bozuldukları belli olan çift, sessizliğini korumayı tercih etti.

Demet Akalın, Seda Sayan’ı takipten çıkardı

Demet Akalın, Seda Sayan’ın programında böyle bir olayın gerçekleşmesine tepkisini Sayan’ı sosyal medya hesabından takipten çıkararak gösterdi.

Seda Sayan, Demet Akalın ve Okan Kurt’tan özür diledi

Seda Sayan, programının canlı yayınında Demet Akalın ve eşi Okan Kurt’ta özür diledi. Sayan, böyle bir olaydan kendisinin haberi olmadığının altını çizerek “Bir hata olmuş benim haberim bile yok ben çok özür dilerim sabaha kadar ağladım. Kendim ve ekibim adına özür diliyorum.” diye konuştu.

Demet Akalın kimdir?

Seda Sayan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler