Ana SayfaDizilerSeda Kement Alija Dizisinde 'Meryema' Karakterini Canlandıracak

İlgili Postlar

Seda Kement Alija Dizisinde ‘Meryema’ Karakterini Canlandıracak

Seda Kement Alija Dizisinde ‘Meryema’ Karakterini Canlandıracak

Mini bir sinema esintisi tadını verecek olan, ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’in gerçek hayat hikayesini izleyicilerine sunacak Alija dizisinde birçok projelerden tanıdık, başarılı oyunculardan Seda Kement oynayacak. İzleyicisi ile buluşmaya hazırlanan dizi sadece 6 bölüm ekranda kalacak.

Dizi 6 Bölüm Ekrana Gelecek

Alija Dizisinin konusu 19 Ekim 2003 senesinde hayata gözlerini yuman Bağımsız Bosna Hersek kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı olan Aliya İzzetbegoviç’in gerçek hayat hikayesi anlatılacak. 2003 yılının Ekim ayında kaybettiğimiz Bosna’nın millî kahramanı, kurucu devlet başkanı, aydın ve demokrat siyasetçi, yüksek ahlak sahibi İzzetbegoviç’in ilk gençlik yıllarından son zamanlarına kadar tarihe ışık tutan yaşamı ile Bosna Halkının son iki yüz yıllık tarihini ve geleceğe dair umutlarını anlatmakta.

Birçok dizi,sinema, tiyatroda karşımıza çıkan başarılı oyunca Seda Kement ‘Alija’ dizisinde çalışkan gazeteci ‘Meryema’ karakterine hayat verecek. Çekimleri Bosna’da olan dizi izleyicileriyle sadece 6 bölüm buluşacak. 30 Ocak Salı günü ekranda olan dizi merakla bekleniyor.

Seda Kement Alija Dizisinde 'Meryema' Karakterini Canlandıracak
Seda Kement Alija Dizisinde ‘Meryema’ Karakterini Canlandıracak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler