Ana SayfaDedikoduSeda Erdim'den Kızıyla Paylaşım

İlgili Postlar

Seda Erdim’den Kızıyla Paylaşım

‘Hayat Bilgisi’ dizisinde hayat verdiği ‘Arif’ karakteriyle tanınan Ümit Erdim ile beş yıl önce nikâh masasına oturan Seda Erdim, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmuştu. Şimdilerde vaktini kızlarıyla geçiren Seda Erdim’den yeni bir paylaşım geldi. Ünlü isim, dört yaşındaki Ses’in kardeşi Ela’ya mama yedirdiği kareyi yayınladı. Seda Erdim’den kızıyla paylaşım yaptı. İşte o paylaşım;

“Ela Hanım Aramıza Katıldı”

Seda Erdim, 2017 yılında oyuncu Ümit Erdim ile dünyaevine girmişti. Mutlu birliktelikleri devam eden ikili, 2018 yılında kızları Ses’i kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşamıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Erdim çifti, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne-baba olmuştu. Müjdeli haberi duyuran Ümit Erdim, “Allah bütün yavrularımıza sağlık sıhhat versin, bahtları açık olsun. Ela Hanım biraz önce aramıza katıldı” mesajını yazmıştı.

“Dünyalara Bedel”

Doğum öncesi ve sonrası paylaşımlar yapan Seda Erdim, eşi Ümit Erdim’in bu paylaşımını “O kadar küçük ki inanamıyorum” diyerek kendi Instagram hesabından yayınladı. Çiçeği burnunda anne, sonrasında da kızlarını paylaşmıştı.

Ela bebeğin yüzünü göstermeyen Seda Erdim, abla olan Ses’in kardeşine baktığı anı fotoğraflamıştı. Seda Erdim, paylaşımına; “Dünyalara bedel” notunu düştü. Ünlü ismin paylaşımı büyük ilgi görmüştü.

“Yorgun Kuşlar Çizelim”

Şimdilerde vaktinin tamamını kızlarıyla geçiren Seda Erdim, geçtiğimiz haftalarda bebeği Ela ile aynadan çektiği fotoğrafı “Şuraya yorgun kuşlar çizelim” notuyla paylaşmıştı. Erdim, bu paylaşımına bir takipçisinden gelen “Yeni doğum yapmış anne nasıl bu kadar zayıf olabilir?” yorumuna yanıt vermişti.

“Diyet Yapmıyorum”

Çiçeği burnunda anne, “Zayıf değilim canlarım. Yan taraftan göbüş çok daha farklı duruyor. Şu an hamilelik öncesi kiloma tam 7 kilogram var. 12 kilo almıştım. Sadece vücudum eşit alıyor kiloyu, ondan anlaşılmıyor. Kilo vermek gibi bir derdim de yok” demişti.

28 yaşındaki Erdim, sözlerine; “Yeni doğum yapanlar için yazıyorum. Çünkü anlıyorum, hemen kendisini kıyaslıyor insan ve morali bozuluyor. Şu an emziriyorum, herhangi bir diyet uygulamıyorum. Ses’i de 18 ay emzirmiştim. O süreçte de hiç diyet yapmamıştım. Takılmayın kilo işlerine, veriliyor kilolar” diye devam etmişti.

Seda Erdim’den Kızıyla Paylaşım

Sık sık çocuklarıyla paylaşım yapan Seda Erdim, iki kız kardeşin pozlarına bir yenisini daha ekledi. Bu sabah dört yaşındaki Ses’in kardeşini doyurduğu anı fotoğraflayan çiçeği burnunda anne, paylaşımına; “Bundan güzel manzara olabilir mi? Kardeşini beslemek istedi” notunu düştü. İki çocuk annesi Erdim’in paylaşımı büyük ilgi gördü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler