Ana SayfaDedikoduSeda Bakan'dan Kilo İtirafı

İlgili Postlar

Seda Bakan’dan Kilo İtirafı

Seda Bakan, önceki gün Bebek trafiğinde objektiflere yansıdı. İkinci hamileliğinin altıncı ayını geride bırakan ünlü oyuncu, “Hamilelik süreci nasıl gidiyor? sorusunu yanıtladı. Seda Bakan’dan kilo itiradı geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklaması;

Seda Bakan İkinci Çocuğuna Hamile!

Seda Bakan, bir milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından hamile olduğunu duyurdu. Belirmeye başlayan karnıyla poz veren oyuncu, kızı olacağını açıkladı: Yeni kız bebek yükleniyor… Dördüncü ayla beraber hayata dönüş başlamıştır.

Hadise, yakın arkadaşının 50 binden fazla beğeni alan gönderisine kalp emojileriyle karşılık verdi. İdil Firat, Bengü, Serkan Altunorak, Berfu Yenenler, Songül Öden ve Cemre Kemer gibi birçok ünlü isim de Bakan’a tebrik mesajları yazdı. Ünlü oyuncuya sevenlerinden de tebrik yorumları yağdı.

Seda Bakan kimdir?

“Leyla Abla Olacağı İçin Çok Mutlu”

Dizi tekliflerinin olduğunu dile getiren Seda Bakan, “Her an setlere dönebilirim” açıklamasını yaptı. Kızı Leyla’nın kardeşini sabırsızlıkla beklediğini de söyleyen oyuncu, “Leyla abla olacağı için çok mutlu” şeklinde konuştu.

Seda Bakan’dan Kilo İtirafı

“Hamilelik çok güzel gidiyor” diyen Seda Bakan, doğacak bebeklerinin ismini henüz bulamadıklarını söyledi. 10 kilo aldığını belirten oyuncu, “İlk hamileliğimde 30 kilo almıştım ama şimdi o kadar almayı düşünmüyorum” ifadelerini kulandı.

Seda Bakan’ın makyajsız hali şaşırttı!

Seda Bakan’ın 80’ler Pozuna Beğeni Yağdı

35 yaşlarındaki genç anne Seda Bakan, kızı Leyla ile çekildiği pozu Instagram sayfasından yayınladı. Yetenekli oyuncu, paylaştığı son pozun hemen altına “80’ler stayla” mesajını ekledi. Çok kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorum alan postun altına Seda Bakan ‘ın sevenlerinin nazar boncuğu emojilerinin yanı sıra tek tek ünlü isimler de yorumlar yapmışlardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler