Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül, Paylaşımıyla Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

İlgili Postlar

Seda Akgül, Paylaşımıyla Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Başarılı ve güzel sunucu Seda Akgül sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımıyla bazı takipçileri tarafından beğenilirken bazı takipçileri tarafından ise eleştiri bombardımanına tutuldu. Seda Akgül’ün mesajı ne oldu? detaylar Haberimizde..

Seda Akgül’den Açıklamalar! 22 Yıldır İlk Defa Tükendiğimi Hissettim!

Seda Akgül, Paylaşımıyla Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Cesur paylaşımlarıyla gündemden hiç düşmeyen ünlü sunucu Seda Akgül, yine adından söz ettirmeyi başardı.  Ünlü sunucu Seda Akgül en son makyajsız halini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı. Bugün ünlü sunucu yine cesur bir paylaşım yaparak Instagramı ikiye böldü.

“Sahicilik Seven Varsa Elini Kaldırsın.”

 

Instagram hesabından köpeğiyle cesur fotoğrafını paylaşan Seda Akgül, paylaşımına, “Bak ama dokunma.. Dokun ama tatma… Tat ama yutma… Bu resmimi gayri ahlaki bulanlar , bazı çok bilmişler , Atatürk’ün 19 Mayıs törenlerinde olamayanlar.. Aha da tekrar koyuyorum… Yaşım 1040 … ne fark eder.. Çirkin deyin , yaşlı deyin…. Ama ben çooook mutluyum. İyi ki ev halim böyle…. Biraz fotoshop yapardım.. Belimi inceltir bacağıma renk verirdim. Sahicilik seven varsa elini kaldırsın.” mesajıyla fotoğrafı ekledi.

Seda Akgül kimdir?

“Bu Fotoğrafınla Atatürk’ün Ne Alakası Var”

Ünlü sunucu Seda Akgül, bazı takipçileri tarafından eleştirirken bazıları tarafından ise eleştiri bombardımanına tutuldu. Seda Akgül’ün bir takipçisi paylaşıma, “Seda hanım çok güzelsiniz cesaretinize hayranım” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, “Bu fotoğrafınla Atatürk’ün ne alakası var Allah aşkına?” yorumunu yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler