Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül Karakolluk Oldu!

İlgili Postlar

Seda Akgül Karakolluk Oldu!

Seda Akgül karakolluk oldu! Başarılı ve güzel sunucu Seda Akgül, neden karakolluk oldu? Ünlü sunucu Seda Akgül’ün yanında kimler vardı? Arnavutköy’ü birbirine katan olayın sebebi kıskançlık krizi miydi? İşte çok merak edilen haberimiz hakkındaki tüm detaylar…

Seda Akgül’den “Yalnızım” Mesajı

Seda Akgül Karakolluk Oldu!

Seda Akgül karakolluk oldu! Ünlü ve başarılı sunucu Seda Akgül, akademisyenlik hayatından sonra evlere haber programları yaparak girmişti. Bir anda bu habercilik kariyerini bırakan Seda Akgül, reality show programlarına geçerek hayatımızda yer aldı. Hakan Ural ile birlikte hazırladığı Gel Konuşalım isimli programla tüm Türkiye tarafından tanınan Akgül; Tv8’den ayrılarak, geçtiğimiz haftalarda Kanal D ekranlarında başlayan 4 Kadım Zamanı isimli programda Derya Tuna, Hande Ataizi ve Eylül Öztürk ile birlikte yeni bir yayına başladı.

Ebru İsimli bir Kadından Gelen Mesaj Çıldırttı

Sosyal medya hesabından yaptığı sivri çıkışlarıyla da gündem olan Seda Akgül, dün gece Ortaköy’de nişanlısı ile birlikte karakolluk oldu.  Dün gece nişanlısı Ergün Ersoy, yakın arkadaşları şarkıcı Zara ve program partneri Derya Tuna ile birlikte Arnavutköy’de ünlü bir balıkçıya giden Seda Akgül, nişanlısına Ebru adındaki bir kadından mesaj gelmesi üzerine yemekte kavgaya tutuştu. Bu mesajı yakalayan ünlü sunucu kıskançlık krizine girdi. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Zara ve Derya Tuna mekanı terk etti.

Seda Akgül Canlı Yayında “Donmuş Yumartalarım” Var Dedi

Ayrı Ayrı Karakoldan Salındılar

Masada tartışmanın alevlenmesinden dolayı mekanı terk eden Zara ve Derya Tuna’nın ardından balıkçıdan ayrılan çift, sokakta tartışmaya devam etti. Tartışmanın çıktığı yerin hemen yakınındaki Arnavutköy Karakolu’ndan gelen polisler, çifti merkeze götürdü. Burada ayrı odalara alınan Seda Akgül ve Ergün Ersoy, sakinleşmeleri sağlandıktan sonra ayrı ayrı karakoldan salındı.

Seda Akgül kimdir?

Sosyal Medya Hesabından Açıklama Yaptı

Ünlü balıkçının işletmecileri çiftin bir daha mekanlarına gelmemelerini isterken, olayın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Seda Akgül şunları yazdı:

“Dün akşam dostlarla yediğim yemek sonrası bana sokakta kolumu sıkıp iteliyerek tacizde bulunan adamdan beni kurtaran , başta @emniyetgm155 , @emniyetgm Arnavutköy polisine, karakolun ve aslanlar gibi kadının yanında olan delikanlı, pırıl pırıl, genç polisilerimize saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum…Türkiye değişiyor… Yaşasın @emniyetgm155 , @emniyetgm ve # Arnavutköy karakolum. Rica ediyorum polisimizi sevin ve destek olun Arnavutköy karakolundaki pırıl pırl polis kardeşlerime selam olsun.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler