Ana SayfaDedikoduSeçkin Piriler'den Önemli Açıklamalar!

İlgili Postlar

Seçkin Piriler’den Önemli Açıklamalar!

Geçtiğimiz günlerde Kıvılcım Ural ile aynı mekânda denk gelen Seçkin Piriler özel bir açıklama yaptı. Özel defileleri izlemek için podyumlara dönen Seçkin Piriler buradan magazin muhabirlerine özel açıklamalar yaptı.

Seçkin Piriler Çok İddialı Konuştu

Eski eşi Veysel Kıvılcım Ural hakkında önemli açıklamalar yapan Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural için reklam peşinde ve gittiği mekanda magazincileri sürekli çağırdığını söyleyen Seçkin Piriler böyle bir davranışın kabul edilemeyeceğini, kendisinin hiçbir zaman reklam peşinde olmadığını söyledi.

Bir ay sonra Kaan ile Kıvılcım Ural’ın ayrılacak olduğunu söyleyen Seçkin Piriler bu konuda oldukça iddialı açıklamalar yaptı. Kaan’dan ayrıldıktan sonra başka biriyle reklam amacıyla ilişki içerisine gireceğini belirten Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural için yaptığı açıklamalar ile oldukça dikkat çekti.

Seçkin Piriler tarafından yapılan bu açıklamalar sosyal medyada özellikle Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze hayranları tarafından oldukça tepki çekti. Zira Kaan Tangöze, Seçkin Piriler’den ayrılıktan sonra Kıvılcım Ural ile bir ilişkiye başlaması İki ünlü ismin hayranları tarafından da olumlu karşılanmıştı. Fakat eski eşi tarafından yapılan bu açıklamalar yeni bir ilişkiye başlayan çiftin mutluluğuna da gölge düşürmüş olarak değerlendirildi. Piriler tarafından yapılan bu açıklamalar sonrasında gözler Kıvılcım Ural ve Kaan Tokgöz’e çevrildi. İki isim tarafından da şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmazken tüm bu açıklamalar sonrasında olayların ve ilişkilerin daha da karışacağı net bir şekilde görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler