Ana SayfaKimdirŞebnem Sungur kimdir?

İlgili Postlar

Şebnem Sungur kimdir?

Şebnem Sungur kimdir? Şebnem Sungur nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Şebnem Sungur aslen nereli? Burcu ne? Şebnem Sungur nasıl tanınıyor? Ne iş yapıyor? Şebnem Sungur’un çalışmaları nelerdir? Şebnem Sungur hakkında bilinen tüm detaylar haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Şebnem Sungur kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli?

Şebnem Sungur, 19 Temmuz 1981 tarihinde dünyaya geldi. Eskişehirli olan Sungur, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü mezunudur.

Şebnem Sungur’un burcu nedir?

19 Temmuz günü hayata gözlerini açan Şebnem Sungur, aslan burcudur.

Şebnem Sungur’un kariyeri

Beyazıt Öztürk ile birlikte çalışmaya başlayan Şebnem Sungur, Öztürk ile birlikte Eskişehir’den İstanbul’a geldi. Radyo d de radyo programlarına devam eden Şebnem Sungur, bir yandan da Eko TV de vj, TRT 1 de daha önce Ayça Tekindor’un sunduğu dördüncü duvar adlı çocuk programı, Kanal D de yayınlanan Dlüx adlı magazin programı, hbb de sabah kuşak programı, TRT 1 de geceleri canlı olarak yayınlanan Gece Başlarken isimli canlı eğlence programı, Habertürk de fuar özel ve tatil özel gibi birçok programın sunuculuğunu yaptı.

Şebnem Sungur, Alem fm de yaptığı radyo programların on yıl vermiş, 2014 yılında ayrılmıştır. Tüm çalışmalarının yanı sıra profesyonel dublaj sanatçılığı, tango ve latin dansları eğitmenliği, 2 senelik bir tiyatro kariyeri ve şarkı sözü yazarlığı da yapmıştır. Sungur, hala daha birçok reklam ve televizyon programlarında aktiftir. En son ünlü şovmen Beyazıt Öztürk ve Meral Okay’ın sunduğu Nası Yani isimli televizyon programının seslendirmenliğini yaptı.

Birçok özelliği ile kariyerinde önemli adımlar atan Şebnem Sungur, özellikle Gökhan Tepe gibi birçok ünlü sanatçıya da bestelerinden vermiştir. Sungur, tüm özelliklerinin yanı sıra besteci kimliği ile de dikkat çeken bir isim.

Şebnem Sungur’un şarkıları

Gökhan Tepe: Birkaç Benden Önce, Tanrım Dert Vermesin, Gelsen de Anlatsam, Sevda Çocukları, Azıcık Aşk, Yandım, Çok Seveceğim Seni

Ebru Gündeş: Söz, Beyaz, Araftayım

Funda Arar: Yediverenim, Mutlu Son

Demet Akalın: Vereceksen Ver

Ferhat Göçer: Sen Elimden Tut

Aşkın Nur Yengi: Çağırma Lütfen, Başka Sözüm Yok, Aşktan Olsa Gerek

Hülya Avşar: Sana Sakladım

Ebru Yaşar: Haddinden Fazla

Timuçin: Kadınım

Merve Özbey: Ödeştik

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler