Ana SayfaÜnlülerŞebnem Hassanisoughi "Ben aşık olunca.."

İlgili Postlar

Şebnem Hassanisoughi “Ben aşık olunca..”

İlk olarak Poyraz Karayel adlı dizi ile tüm Türkiye’de tanınan ve sonrasında Nefes Nefese dizisinin kadrosunda görülen Şebnem Hassanisoughi, hayatı ve yeni projesi ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

‘Poyraz Karayel’ ve ‘Vatanım Sensin’ gibi Türkiye’nin en çok izlenen dizilerin oyuncu kadrosunda yer alan Şebnem Hassanisoughi, yıldızı parlayan oyunculardan birisi. 1 Ağustos itibari ile Star TV’de yayınlanmaya başlayacak olan Şebnem Hassanisoughi, Nefes Nefese dizisiyle yine iddialı bir karakterle ekranlara gelecek. Yeni rolünde yine iddialı ve dikkat çeken bir karakterle izleyici karşısında olacak Şebnem Hassanisoughi, yeni projeye oldukça güveniyor.

Şebnem Hassanisoughi kimdir?

Şebnem Hassanisoughi yeni dizi için neler diyor?

“Ben de merakla bekliyorum. İlk bölümlerinde neredeyse bir sinema filmi gibi detaylı şekilde çalışma fırsatımız oldu. Benzeri olmayan bir dizi geliyor gibi hissediyorum. Dizide bol aksiyon var. Hikaye özetle şöyle; Almanya’da yaşayan bir kadın, annesini bulmak için Suriye’ye gitmek istiyor. Sınırı geçmeye çalışırken Antakya’da başka bir aile ile yolları kesişiyor ve hikaye bambaşka bir hal alıyor.” diyerek yeni projesi hakkında açıklamalarda bulunan Şebnem Hassanisoughi, yeni karakteri için de “Selma kendi ayakları üzerinde duran, kariyerine odaklanmış, çok başarılı ve bir o kadar gözü kara bir istihbaratçı. Kendini işine adamış ama bir de geçmişte bıraktığı büyük bir aşk var. Aşkını mesleği uğruna içine gömmüş. Hayat, heyecanlı sürprizler yapıp aşıkları tekrar karşılaştırıyor.” dedi.

Neleri önemsiyor?

“Doğa, arkadaşlarım, kitaplar, müzik… “ diyerek hayatındaki öncelikleri sıralayan Şebnem Hassanisoughi, aşk konusunda da farklı düşünüyor. “Aşık olduğumda kendimi bir kenara fırlatmam. Olduğum yerde durarak kendimi o insana, ana ve duyguya bırakırım. Mesela, “Saçımı süpürge ettim” denir ya, anlamak mümkün değil. Çünkü sonra ayrılıp, “Hay Allah! Bunca zaman kendim için hiçbir şey yapmamışım” diyor insanlar. “E, yapsaydın. Sen neredeydin o sırada? Neden yapmadın?” Sonunda pişmanlığa kadar varıyor duyguları. Oysa çok dürüstçe bir duygu yaşadığında bu kadar büyük, kutsal, tüm dünya onun etrafında dönüyor gibi laflar da etmiyorsun kendine. Ben bunun bir kandırmaca olduğunu düşünüyorum. Aşk insana çok iyi gelen bir duygu.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler