Ana SayfaKimdirŞebnem Dilligil Kimdir?

İlgili Postlar

Şebnem Dilligil Kimdir?

Türk oyuncu ve aldığı rollerle büyük bir kitleye sahip olan Şebnem Dilligil Kimdir? Şebnem Dilligil kaç yaşında ? Şebnem Dilligil aldığı roller nelerdir? Şebnem Dilligil aslen nereli? Şebnem Dilligil hangi burç? Şebnem Dilligil hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

12 Ekim Doğumlu Ünlüler

Şebnem Dilligil Kaç Yaşında? Şebnem Dilligil Aslen Nereli? Şebnem Dilligil  Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Şebnem Dilligil, 12 Ekim 1960 yılında Ankara‘da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Akrep burcudur.

Terazi Burcu Ünlüler

Şebnem Dilligil Kimdir?

Başarılı oyuncu Şebnem Dilligil, 12 Ekim 1960 yılında Ankara‘da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Akrep burcudur. Doğan Şebnem Dilligil özellikle oyunculuğunun altın yıllarını yaşıyor. Tiyatro aşığı olan ve her fırsatta bunu dile getiren Şebnem Dilligil, Ankara Devlet Konservatuvarı Yüksek Bölümü’nden 1981 yılında mezun oldu.

Özellikle Türkiye’nin en iyi eğitim kurumlarından birisi olarak görülen Ankara Devlet Konservatuarı’nda okuyarak oyunculuğunu bu sayede kendini daha da geliştirme fırsatı bulan Şebnem Dilligil, ardından aldığı eğitim ile birlikte çok farklı tiyatro projelerinde yer altı.

Devlet Tiyatroları’nda görevlendirilen ve aynı zamanda sahnelerin en çok aranan yüzlerinden birisi olan Şebnem Dilligil, Küçük Prens ve Sevgili Doktor gibi çok önemli tiyatro oyunlarında sahnede yer alan isimlerinden birisi oldu. Tiyatro sonrasında özellikle dizi ve sinema oyunculuğunda da iddialı olduğunu gösteren ve pek çok teklifi kabul ederek ekranlarda sevenleriyle bir araya gelen Şebnem Dilligil, ilk projesini Büyük Buluşma adlı televizyon dizisiyle gerçekleştirdi. Daha sonrasında ise pek çok farklı dizi teklifi ile birlikte ekranlarda yer almaya devam eden Şebnem Dilligil, son olarak 2017 yılında Star TV’de yayınlanan Ateşböceği adlı dizide yer alarak sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Oyuncunun yer aldığı önemli projeler ise şöyle oldu;

2009 Karanlıktakiler

2010 Keskin Bıçak

2010 İhanet

2011 Kuzey Güney

2011 Pazarları Hiç Sevmem

2011 Reis

2011 Vücut

2011 İnsan Aldandı

2012-2014 Karadayı

2013 Aşk Kırmızı

2014 Yılanların Öcü

2015 Bizim Hikaye

2016 Cesur Yürek

2016 Son Desten

İlerleyen yaşına rağmen oyunculuk noktasında oldukça iddialı olan Şebnem Dilligil, canlandırdığı karakterlere kendinden bir şeyler katarak çok daha farklı bir şekilde sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler