Ana SayfaKimdirSavaşçı Bahtiyar Kimdir? Kenan Mahmudov Kimdir?

İlgili Postlar

Savaşçı Bahtiyar Kimdir? Kenan Mahmudov Kimdir?

Savaşçı dizisinin Savaşçı Bahtiyar Kimdir? Kenan Mahmudov kimdir ? Savaşçı dizisinin Yüzbaşı Bahtiyar’ı hakkında merak edilen herşey  Savaşçı Bahtiyar Kimdir? Kenan Mahmudov kimdir ? haberimizde..
Bugün Doğan Ünlüler

Kenan Mahmudov aslen nereli ? Kenan Mahmudov şuan kaç yaşında ? Kenan Mahmudov hangi burç ?

Kenan Mahmudov şuan 42 yaşında olup Azerbaycan doğumludur sevilen oyuncunun burcu ise Boğadır

Savaşçı Bahtiyar Kimdir? Kenan Mahmudov kimdir ?

Savaşçı dizisinde Yüzbaşı Bahtiyar Resulzade karakterini canlandıran oyuncu Kenan MM olarakta bilinen Kenan Mahmudov’dur. Azeri oyuncu ve yönetmen olan Kenan MM, 17 Mayıs  1976  Azerbaycan Nahçivan doğumludur.

İyi bir şair olan yakışıklı  oyuncu, Kenan Mahmudov Azerbaycan Devlet Kültür ve Sanat Üniversitesi mezunudur. Bunların yanı sıra Kenan Mahmudov taekwondo ve kickboks sporları ile ilgilenmiştir ancak, dizinde olan yaralanmadan sonra oyuncu sporu bırakma kararı almıştır.

2008’de genç bir şarkıcı olan  Aygun Shukurova ile evlenen oyuncunun  Aygun Shukurova’dan  4 çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir çok Azeri yapımında yer alan Kenan Mahmudov son dönemde ise 2015 tarihlerinde Ay brilliant ve Dəmir Qazan gibi filmlerde oynamıştır. Kenan Mahmudov hem oyuncu hem de yönetmen olarak kariyerine devam etmektedir. Rejisör, Senarist, şair ve aktör olarak Azerbaycan da çok bilinen bir kişidir.

 Kenan Mahmudov Oynadığı Dizileri

  • 2018- Savaşçı

Savaşçı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kenan Mahmudov Oynadığı Filmleri

  • Ay brilliant
  • Dəmir Qazan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler