Ana SayfaDedikoduSarp Levendoğlu, Eski Sevgilisine Geri Döndü!

İlgili Postlar

Sarp Levendoğlu, Eski Sevgilisine Geri Döndü!

Sarp Levendoğlu, Eski Sevgilisi Begüm Birgören’e Döndü

Aşk hayatıyla sürekli gündeme gelen Sarp Levendoğlu, Birce Akalay’dan sonra aşk hayatını bir türlü rayına oturtamadı. Birce Akalay’dan ayrıldıktan sonra Derya Şensoy ile aşk yaşamaya başlayan Sarp Levendoğlu, 2013’te ayrıldığı eski sevgilisi, oyuncu Begüm Birgören’e döndü.

Daha Üç Yıllık Evlilerdi

Sette aşk yaşayan ünlüler arasında yer alan Sarp Levendoğlu’nun Birce Akalay ile üç yıl süren evliliği ocak ayında bitmişti. Evliliğin nedeni bir türlü anlaşılmasa da sevenleri bu boşanma olayına oldukça üzülmüşlerdi. Daha sonra ise evliliğin bitmesine oyuncu Derya Şensoy’un neden olduğu iddia edilmişti. Hatta boşanmanın hemen ardından Sarp Levendoğlu’nun, Derya Şensoy ile kısa bir süre öncesine kadar aşk yaşaması iddiaları doğrular yöndeydi.

Sarp Levendoğlu , Şimdi De Eski Sevgilisi Olan Begüm Birgören’e Döndü

Çapkınlıkta hızına yetişilemeyen Sarp Levendoğlu, büyük bir sürpriz yaparak beş yıl aşk yaşadığı ve 2013’te ayrıldığı eski sevgilisi, oyuncu Begüm Birgören’e döndü.Sosyal medyadan tatil fotoğraflarını paylaşan ikilinin, aynı yerde olduğu dikkatli gözlerden kaçmadı. Yeni sezon dizilerinde yer almayan Sarp ile Begüm, Bodrum Akyaka’da aşk tazeliyormuş.

 

Sarp Levendoğlu, Eski Sevgilisine Geri Döndü!
Sarp Levendoğlu, Eski Sevgilisine Geri Döndü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler