Ana SayfaÜnlülerSarp Apak, paylaşımıyla dikkat çekti!

İlgili Postlar

Sarp Apak, paylaşımıyla dikkat çekti!

Ekranın gülen güzlü oyuncusu Sarp Apak, ekranın sevilen oyuncuları arasında. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Sarp Apak geçen haziranda Barselona’da  Bengisu Uzunöz ile evlenmişti. Eşiyle gayet mutlu görünen genç oyuncu, şu sıralar ise ilk bebek heyecanını yaşıyor. Baba olmayı iple çekiyor. İşte detaylar…

Jet Sosyete’de bu hafta Sarp Apak’tan büyük sürpriz var!

Sarp Apak Eşiyle Çok Mutlu

Ekranda Yalan Dünya dizisi ile ünlenen Sarp Apak, başarılı projelerde yer almaya devam ediyor. En son rol aldığı proje olan “Jest Sosyete” dizisi ile, izleyiciler den tam not almayı başardı. Mütevazi yaşantısı ve efendiliği ile dikkat çeken genç oyuncu, pek göz önünde olmayı da sevmiyor. Evlendikten sonra ise gece hayatından iyice çekilen oyuncu, eşiyle mutluluk pozları vermeye devam ediyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan genç oyuncu, eşiyle mutluluk anlarını paylaşmaktan vazgeçmiyor. Takipçilerinden paylaşımlarına birçok beğeni ve yorum almayı da başarıyor.

Sarp Apak Kimdir?

Sarp Apak’tan Eşine Romantik Paylaşım…

Ünlü oyuncu Sarp Apak eşiyle beraber sosyal medya hesabından romantik paylaşım yaptı. “Evde karımın sözü geçer. Şov yapmıyorum, hanımcıyım” sözleriyle çok konuşulan Sarp Apak hamile eşinin doğum gününü kutladı. Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden birlikte çekilmiş bir fotoğrafı paylaşan oyuncu üzerine “Bir tanecik yarim iyi ki doğdun. Oğlumun anası, yüreğimin köşesi” yazdı.Bu paylaşım üzerine hayranlarından birçok beğeni ve yorum aldı. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler