Ana SayfaDedikoduŞarkıcı Songül Karlı Dekolteli Pozuyla Gündeme Geldi!

İlgili Postlar

Şarkıcı Songül Karlı Dekolteli Pozuyla Gündeme Geldi!

50 yaşında olan Songül Karlı, cesur pozları ile sosyal medyada adından söz ettirmeyi başardı.

Estetikleriyle sık sık gündeme gelen sunucu ve şarkıcı Songül Karlı, aktif kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam etti. Daha önce birkaç kez göğüs estetiği yaptırdığını ifade eden Karlı, pozlarıyla yine olay olmayı başardı.

Görünüşü Ve Söylemleri Yankı Uyandırıyor

Estetikleri sonrası Hadise ve Seda Sayan’a benzeyen ve bir hayli değişimiyle dikkat çeken isim, göğüs ve bacak dekoltesiyle sosyal medya da gündeme geldi. Ünlü ismi görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Günümüzde müzik yaşamına ara veren sanatçı Karlı, 90’larda başladığı televizyon kariyerinde, kısa bir süre de olsa dizilerde oyunculuk deneyimi yaşamıştı. 2007 yılına geldiğinde Kanal 7 kanalında yayımlanan Songül Karlı İle Cumartesi programını sundu. 

50 yaşında olan Songül Karlı, cesur pozları ile sosyal medyada adından söz ettirmeyi başardı.

Sonrasında, gündemden düşmeyen 2008 yılında FOX’ta yayımlanmaya başlayan ve 2013 yılında sona eren evlendirme programı Su Gibi’yi sanatçı Uğur Arslan ile birlikte sunarak yıllara damga vurdu. 2016 yılında ise TV8’de yayımlanan Songül Karlı ile Evlilik Yolunda adlı programı sunmaya başladı.

“Yeni enerjiler” etiketi ile Songül Karlı paylaştığı iddialı pozuna takipçilerinden oldukça fazla yorum geldi

Daha önceki söylemlerine göre “estetik bir ihtiyaç artık”, “ben çok küçük göğüs seven biri de değilim ama mecburum ekranda güzel durmak için.” bulunan Songül Karlı, “Estetik bir ihtiyaç artık. Ekrana çıkıyoruz. Bir de keşke herkese yakışsa keşke.” diyerek oldukça dikkatleri üzerine çekmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler