Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Murat Kurşun, Babasına Bakın Nereden Kız Aldı

İlgili Postlar

Şarkıcı Murat Kurşun, Babasına Bakın Nereden Kız Aldı

Ünlü Türkücü Murat Kurşun, bekar babasını başlık parası ödeyerek kendi elleriyle evlendirdi. Yıllar önce annesini kaybeden ünlü türkücü Babasının düğününde halay çekerek türküler söyledi. Düğünün tüm detayları Haberimizde..

Şarkıcı Murat Kurşun, 62 Yaşındaki Babasına Fas’tan Gelin Alarak Düğün Yaptı

Türkiye’nin sevilen türkücülerinden Murat Kurşun, yaklaşık 1 yıldır babasına Fas’dan kız bakıyordu. Nihayet ünlü türkücübabası için aradığını buldu ve 62 yaşındaki babası Abdulmuttalip Kurşun’u görücü usulüyle Faslı Naime Çağret ile Mardin’de ki otelde 2 gün önce evlendirdi. Gelin adayı için başlık parası bile ödeyen Murat Kurşun, düğün gecesi hem türküler söyledi hemde halay çekti.

 

 

Murat Kuşun Mardin’deki yaptığı düğünde bir açıklama yaparak; “Biz anneciğimi yaklaşık 13 yıl önce kaybettik. Babam o zamandan beri yalnızdı. Kız kardeşim önce sıcak bakmadı ancak sonra ikna oldu. Kardeşlerim ile birlikte karar verip babamızın daha mutlu ve huzurlu olması için evlendirdik” ifadelerini kullandı.

“Babam’ın Çöpçatanı Oldum”

Murat Kurşun, babası Abdulmuttalip Kurşun’a çöpçatanlık yaptığını açıklayarak   “Balıkesir’deki komşumun kuzeni olan Naime Hanım’ın fotoğrafını bana gösterdiler. Ben de babama gönderdim, o da beğendi ve gidip Balıkesir’den gelinimizi aldık. Babamızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Babamın çöpçatanı da oldum, kısmet.” dedi.

“Başlık Parası Ödedim Babam Mutlu Olsun Diye”

Ünlü türkücü Murat Kurşun, Fas’da başlık parasının adet olduğunuda açıklayarak; “Hiç önemli değil. Babam mutlu olsun yeter. Bir babamız var başımla beraber mutluluğu için her şeyi yaparım. Mevlüdümüzü de yaptık. Allah mutlu etsin inşallah” dedi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler