Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı İdo Acıoğlu'na Fenomenlerden Tam Destek

İlgili Postlar

Şarkıcı İdo Acıoğlu’na Fenomenlerden Tam Destek

Bugüne kadar şarkılarıyla çok sevilen şarkıcı İdo Acıoğlu için bir lansman düzenlendi. İdo Acıoğlu’na fenomenlerden tam destek geldi.

“Artık Şarkıların Yolu Sosyal Medyadan Geçiyor”

Nasıl topladınız fenomenleri bir araya sorusuna “Daha çok destek vereceğiz” yanıtı gelirken Acıoğlu’da “Ben çok mutluyum. Şarkının layığın bulduğunu düşünüyorum. Eğer 3 günde 10 milyon izlenme yaptıysa dedikten sonra gelen “Beklediğin rekor ne?” sorusunu “1 ay sonra 100 milyonu hedefliyorum. Umuyorum bunu. Sevgili dinleyenlerimizden, izleyicilerimizden. Sosyal medya dinleyiciler için çok büyük bir faktör. Özellikle Z kuşağına ulaşmayı hedefliyorum. ‘Hadi Gel Sevgilim’ için fenomenler bu sloganı oluşturdu. Barıştıran şarkı dediler buna. Türk Halk Müziğine’de çok güzel bakıyorlar, pop müzeciğe de çok iyi bakıyorlar. Yani sosyal medya kendi kendine bir magazin haline geldi. Tabi ki de medya kuruluşlarımız da çok önemliler. Ama artık şarkıların yolu sosyal medyadan geçiyor” diyerek her yaştan kitleye ulaşmak istediğini anlattı.

Şarkıcı İdo Acıoğlu’na Fenomenlerden Tam Destek

Şarkıcı İdo Acıoğlu, yeni şarkısı “Hadi Gel Sevgilim”i gerçekleştirdiği lansmanla tanıttı. Geceye birçok fenomen isim de katıldı. Acıoğlu, “Şarkım 3 günde 10 milyonu geçti. Hızla yükseliyor. Fenomen dostlarım çok destek oldular. Çoğu sanatçı yeni şarkısını tanıtmaları için onlara ciddi rakamlar ödüyorlar ama bana gönülden destek verdiler. İyi dost biriktirmenin önemini bir kez daha anladım” dedi. Fenomen Kadir Can Turan da, İdo Acıoğlu’nun sosyal medya fenomenleri için çok kıymetli olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler