Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Göksel'in ergenlik fotoğrafı şoke etti

İlgili Postlar

Şarkıcı Göksel’in ergenlik fotoğrafı şoke etti

Göksel’in lise yıllarına ait ergenlik fotoğraflarını görenler gözlerine inanamadı. Göksel, sosyal medya hesabından lise yıllarına ait olan fotoğraflarını paylaşıp şoke etti. İşte Göksel’in adeta tanınması imkansız olan ergenlik fotoğrafları…

Şimdilerde sesinin yanı sıra güzelliği ile de büyüleyen ünlü şarkıcı Göksel, sosyal medya hesabından lise yıllarında çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Göksel’in o yıllardaki fotoğraflarını görenler tanıyamadı. Göksel, paylaşımına “Evet o benim” notunu düşmese, fotoğrafların ona ait olduğu anlaşılamayacaktı.

Gözlüklü bir fotoğrafını paylaşan güzel şarkıcı Göksel, altına “Evet günün şahane fotoğrafı benim. Ergenlik dönemim pek sert geçti, tombul ve gözlüklüydüm. Ahhh o yıllar! Kasetler, şarkılar, şiirler, henüz yeni keşfettiğim sesim.” notunu düştü.

İşte o fotoğraf…

 

Lise yıllığında kendisinden bahsedilen ve fotoğrafının bulunduğu bölümü de paylaşan şarkıcı Göksel, şoke etti. Yıllıkta Göksel’den şu şekilde bahsediliyor: “Sınıfımızın assolisti Göksel, Ebru ile ön sıraların tek hakimidir. Bu arada en önde Amerikan yardımı alamamaktan oldukça fazla yakınmaktadır. En belirgin özelliği Toronaga stili saçlarıdır. Sıkıldığı zaman kendini yemeğe veren arkadaşımız, özel rejim programları uygular. Bu programda pastalar, börekler, makarnalar geniş bir yer tutar. Midesinin genişliği henüz bilim tarafından araştırılıp bulunamamıştır. Arkadaşımız 16 köşe Japon jetonu kullandığından, yapılan esprilere sınıfta en son tepki gösteren kişidir. Herkes gülmesini bitirdikten 10 sn. sonra ancak espriyi keşfeder. Bundan 5 sn. sonra da gülmeye başlar.”

İşte Göksel’in yıllığından yaptığı paylaşım…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler