Ana SayfaDedikoduŞarkıcı Ayhan Aşan’dan Şok Açıklama: "Bu Olay Bir Komplo!"

İlgili Postlar

Şarkıcı Ayhan Aşan’dan Şok Açıklama: “Bu Olay Bir Komplo!”

Ünlü şarkıcı Ayhan Aşan Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu programdaki iddialara karşılık, dün savcılıkta suç duyurusunda bulunduktan sonra adliye çıkışında, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Aşan, hakkındaki tüm iddiaların birer komplo olduğunu öne sürdü.

Çağlayan Adliyesinde, dün eşi ve avukatı ile görüntülenen Aşan; Seda Sayan, Uğur Arslan ve eski eşi Selma Aşan’a “özel hayatın gizliliği, iftira ve hakaret ” iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Show TV’de yayınlanan “Artık Susma” programında, şarkıcı Ayhan Aşan’ın, çocuğunu mağdur eden baba olarak karalanması ve şu an ki eşi Ayla Koyun hakkında da yuva yıkan kadın suçlamalarına maruz kaldıkları gerekçesiyle, Aşan çifti dün savcılığa dilekçe sundu. 4 Ekim tarihinden beri; psikolojisi bozulan Aşan çifti, adliyede muhabirlerin sorularını cevapladı. İşte Ayhan Aşan’dan olay açıklamalar…

[irp]

Şarkıcı Ayhan Aşan: “Programa çıkmadan bir gün evvel kızımla beraberdik.”

Hakkındaki iddialara karşı dün basın açıklaması yapan Aşan; kızı Büşra’nın “Artık Susma” programına katılmadan bir gün önce yanında olduğunu ve aralarında herhangi bir sorun olmadığını dile getirdi. “Benim bir suçum yok günahım yok. Kızım programa çıkmış. Ailevi konular bunlar. 4 Ekim’den beri bize atılan iftiralar diz boyunu açtı. Dolayısıyla hem bizim psikolojimiz bozuldu hem de ekran başındaki izleyenlerin de psikolojisi bozuldu. Ayla Hanım benim eşim. Ona da çok iftira atılıyor. İki çocuğumun annesi. Programda kızım çıktı benim hakkımda konuştu. Programa çıkmadan bir gün evvel kızımla beraber olduğum için niye oraya gittiğini anlamış değilim. Kızımla sorunlu değilim. Belki dolduruşa geldi, o programı çıktı. Ben bütün çocuklarımı seviyorum. Sakız gibi uzatılan bir iş” dedi.

“Size bir komplo kurulduğunu düşünüyor musunuz?” Sorusuna Aşan’dan Şok Yanıt!

Aşan, iddiaların komplo mu olduğu sorusuna; “Herkes aynı şeyi düşünüyor zaten. Herkes bana destek veriyor. Siz aile içi mesele olduğu için oraya çıkmadınız diyorlar. Sadece bize yapılanlar üzerinden hukuki işlem yaptık. Kol kırılır yen içinde kalır. Aile içinde gizlilik vardır. Buna saygı duyulması gerekir. Ama 20 gün boyunca bu devam edince buraya gelmek zorunda kaldık. Televizyona çıkılıp atılan yalanlar var, iftiralar var.” Şeklinde açıklama yaptı.

“Hiçbir zaman hakkımı helal etmeyeceğim!”

İddiaların iftira olduğunu vurgulayan Aşan; “Ben hiçbir zaman maddiyat peşinde olmadım. Ancak karşı taraf evi, aracı, emekli maaşı olduğu halde kalkıp orada ben çocuğuma bir çikolata dahi alamıyorum deyip beni sanki kamuoyunda çocuğuna bir çikolata almayan baba konumuna soktu. Buradan da hakkımı helal etmeyeceğimi bildiriyorum” dedi.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler