Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Aydilge'nin gelinliğinin kaç kilo olduğunu duyanlar şoke oldu! Nasıl taşıyacak?

İlgili Postlar

Şarkıcı Aydilge’nin gelinliğinin kaç kilo olduğunu duyanlar şoke oldu! Nasıl taşıyacak?

Ünlü şarkıcı Aydilge, önümüzdeki günlerde nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Romantik bir düğünle evlenecek olan Aydilge’nin gelinliğinin kaç kilo olduğunu duyanlar şaşkınlık yaşadı. Kendisi 45 kilo olan Aydilge, o gelinliği nasıl taşıyacak? Detaylar haberimizde…

Aydilge, sahnede kemancısına aşkını ilan etti!

Aydilge evleniyor

Aydilge, keman virtüözü nişanlısı Utku Barış Andaç’la 19 Haziran’da Fenerbahçe Romantika’da dünya evine girecek. Çiftin düğünü, 17. yüzyıl Barok dönemine ait bir konsepte sahip olacak. Aydilge, düğününde üç farklı gelinlik giyecek.

Aydilge: “Ben dünyaya şarkı söylemeye ve yazmaya geldim.”

Aydilge’nin gelinliği kaç kilo?

45 kilo ağırlığında olan Aydilge’nin gelinliklerinden bir tanesi tam 35 kilo. Aydilge’nin bu gelinliği nasıl taşıyacağı merak konusu oldu.

İşte Aydilge’nin gelinliği

Ben 45, gelinliği 35 kilo

Başarılı şarkıcı Aydilge, ünlü modacı Hanse Altın imzalı gelinlik giyecek. Gelinlik, 17’nci yüzyıl Barok Dönemi’ne ait bir tarza sahip. Ünlü modacı Hanse Altın’ın Kadıköy’deki moda evinde basın mensupları ile bir araya gelen Aydilge, gelinliğini anlatırken “45 kiloyum, gelinliğim ise 35… İlerleyen saatlerde diğerlerini giyeceğim.” dedi.

Biz sadece şimdiki hayatlarımızda değil, geçmiş yaşamlarımızda da bir aradaydık

Keman virtüözü nişanlısı Utku Barış Andaç’la yaşadığı aşkı anlatan ünlü şarkıcı Aydilge, “Biz sadece şimdiki hayatlarımızda değil, geçmiş yaşamlarımızda da bir arada olduğumuza ve birbirimizin ruh eşi olduğumuza inanıyoruz. Bu yüzden de 17’nci yüzyıl Barok dönemine ait özel bir konsept hazırlattık.” dedi. Aydilge, geçtiğimiz Ağustos ayında nişanlanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler