Ana SayfaKimdirSanem Yeles Kimdir?

İlgili Postlar

Sanem Yeles Kimdir?

“Kızlarım İçin” dizisinin oyuncusu Sanem Yeles kimdir? Sanem Yeles kaç yaşında? Sanem Yeles dizileri neler? Sanem Yeles aslen nereli? Sanem Yeles hangi burç? Sanem Yeles hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Sanem Yeles Kaç Yaşında? Sanem Yeles Aslen Nereli? Sanem Yeles Hangi Burç?

Sanem Yeles, 2 Eylül 1988 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Sanem Yeles, Başak burcudur.

Sanem Yeles Kimdir?

Sanem Yeles üniversiteye kadar eğitim hayatını İStanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra, ” Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi”ni kazanan Sanem Yeles, üniversite için Eskişehir’e yerleşmiştir.

Okuldan mevzun olduktan sonra İstanbul’a dönen Sanem Yeles, ilk olarak 2012 senesinde “Mor Meneşekler” dizisiyle ekran karşısına geçmiştir. Kendini geliştirmek için çeşitli oyunculuk eğitimleri alan genç oyuncu, ardından aynı sene “Canımın İçi” dizisinde rol alan Sanem Yeles, 2015 senesinde ekranların sevilen dizisi “Kiralık Aşk” kadrosunda kendine yer edinmeyi başarmış ve aynı zamanda bu diziyle büyük bir çıkış da yakalamıştır.

“Kiralık Aşk” dizisinden sonra bir süre ara veren Sanem Yeles, 2018 senesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan “Kızlarım İçin” dizisiyle yeniden ekran karşısına geçmiş ve aynı sene yayınlanan “Ağlak Arif” filminde rol almıştır.

Sanem Yeles Dizileri

  • 2012 – Mor Menekşeler
  • 2015 – Kiralık Aşk
  • 2018 – Kızlarım İçin

Sanem Yeles Filmleri

  • 2018 – Ağlak Arif
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler