Ana SayfaKimdirSancakay Ilım Morgül Kimdir?

İlgili Postlar

Sancakay Ilım Morgül Kimdir?

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacılarından olan Sancakay Ilım Morgül Kimdir? Sancakay Ilım Morgül Kaç Yaşında? Sancakay Ilım Morgül Nerede Doğdu? Sancakay Ilım Morgül Ne Zaman Doğdu? Sancakay Ilım Morgül Hangi Burç? Sancakay Ilım Morgül Aslen Nereli? Genç yarışmacı Sancakay Ilım Morgül hakkında merak edilen herşey özel Kimdir Haberimizde. İşte Sancakay Ilım Morgül…

Sancakay Ilım Morgül Kaç Yaşında? Sancakay Ilım Morgül Nerede Doğdu? Sancakay Ilım Morgül Ne Zaman Doğdu?

30 Ocak 1997 tarihinde İstanbul Bahçelievler’de dünyaya gelen Sancakay Ilım Morgül, 23 yaşındadır.

Sancakay Ilım Morgül Hangi Burç? Sancakay Ilım Morgül Aslen Nereli?

Aslen İstanbullu olan Sancakay Ilım Morgül, Kova burcudur.

Sancakay Ilım Morgül Kimdir?

Çocukluk dönemi İzmir ve Rize’de geçen Sancakay Ilım Morgül, Spor hayatına ritmik jimnastik ile başladı. Lise 3’e kadar İzmir’de okuyan Sancakay Ilım Morgül, futbol kariyerine ise futsal ile başladı ve daha sonra yeşil sahaya geçti. Lise 4. sınıfta Rize’nin Rizespor takımına transfer oldu ve orada liseyi bitiren Sancakay Ilım Morgül, sonrasında da futbol kariyerime devam etti.

Karadeniz Teknik Üniversitesinde Rus dili edebiyatı bölümünü 2 yıl okuyan Sancakay Ilım Morgül, Türkçe harici iki dil biliyor. (İngilizce ve Rusça). Konservatuvar tiyatro bölümünün yetenek sınavlarına girip kazandıktan sonra İstanbul’a yerleşen Sancakay Ilım Morgül, şuan lisans 4. Sınıfında. 2 sezon Kadıköy theatron sahnesinde Edinburg festivalinden gelen Ofsayt oyununda başrol oynayan Sancakay Ilım Morgül, 5 yıldır Hayal Kahvesi ile anlaşmalı olarak sahneye çıkıyor, vokal yapıyor hatta kendi bestelerini seslendirerek ayrıca Gitar çalıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler