Ana SayfaDedikoduSahnede Fenalaşan Gülben Ergen'den Açıklama

İlgili Postlar

Sahnede Fenalaşan Gülben Ergen’den Açıklama

TFF 3. Lig’den TFF 2. Lig’e yükselen Düzcespor’un kutlama programında sahne alan ve iki kez fenalaşmasından sonra hastaneye kaldırılan Gülben Ergen, tedavisinin ardından taburcu edildi. Sahnede fenalaşan Gülben Ergen’den açıklama geldi. İşte ünlü şarkıcınun sağlık durumu;

İl Sağlık Müdürü Açıklama Yaptı!…

Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, magazin gazetecilerine gerçekleştirdiği açıklamada, ünlü şarkıcının müşahede altına alındığını ifade ederek, “Ergen, olay yerinde tansiyonuyla alakalı küçük bir sorun yaşamıştı. Ambulansla buraya naklettiler. Şu anda genel durumu iyi. Gayet sağlıklı. Sayın Valimiz de ziyaret etti. Arkadaşlarımız gerekli tedaviye devam ediyorlar. İnşallah birazdan taburcu olacak.” dedi.

Gülben Ergen kimdir?

Sahnede Fenalaşan Gülben Ergen’den Açıklama

Konserin iptal edilmesinden kısa bir süre sonra hastaneden taburcu olan ünlü şarkıcı, konuyla alakalı Instagram hesabından açıklama yaptı. Takipçilerine son sağlık durumuyla alakalı bilgi de veren Gülben Ergen, şunları söyledi:

Gülben Ergen “Eşcinsel misin?” Sorusuna Bakın Ne Yanıt Verdi…

Şimdi Düzce’den geriye kalanlara baktım… Meslek hayatımda ilk kez sahneden ambulansa, sonra da hastaneye kaldırıldım. Düştükten sonra tüm gücümle tekrar döndüm sahneye. Elimden gelen tüm gayretimle sahneme, şarkılarıma devam ettim. Sahne üzerinde kustum. Gündüz ben Düzce’ye yola çıkarken oğlumun mide bulantısı başladı. Sahneye çıkmak üzereyken de diğer oğlum mide bulantısı ve kusma yaşadı. Annelik böyle içselleştirmek mi? Bilmiyorum ama tansiyonum o kadar düşük çıktı ki, anısı olmayan bir Anneler Günü kaldı bende. Arayan, yazan, yanımda hissettiğim tüm dostlarım, meslektaşlarım hepinize teşekkür ederim. Dostluk, kardeşlik ölmemiş… Şampiyon Düzcespor’u kutluyorum ve Düzce seyircime anlayışı için teşekkür ediyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler