Ana SayfaDizilerŞahin Tepesinin Günü Belli Oldu!

İlgili Postlar

Şahin Tepesinin Günü Belli Oldu!

Ay Yapım imzalı yeni dizi Şahin Tepesi’nin yayın tarihi belli oldu. İzleyiciyi herkesin sırrının olduğu entrikalarla dolu bir dünyada yeşeren büyük aşk hikayesine davet edecek olan Şahin Tepesi, kısa bir süre sonra ekran macerasına başlayacak. Peki, Şahin Tepesi dizisi ne zaman başlayacak?Aybüke Pusat ve Boran Kuzum’un baş rolünde oynadıkları Atv’nin yeni dizisi Şahin Tepesi’nin günü belli oldu…

İstanbullu Gelin, Gülperi, Kızım dizilerinin yayınlandığı gün ekrana gelecek.

23 Kasım Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizi, izleyicileri zorlayacak. İstanbullu Gelin, Gülperi, Kızım dizilerinin yayınlandığı gün ekrana gelecek

Ay Yapım imzalı, tanıtımlarıyla büyük merak uyandıran ‘Şahin Tepesi’, ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Esra Dermancıoğlu, Leyla Tanlar, Kaan Taşaner ve Mustafa Mert Koç’un rol aldığı dizi, 23 Kasım Cuma günü başlıyor.

Yönetmen koltuğunda ‘Aşk-ı Memnu’, ‘Fatmagül’ün Suçu Ne’, ‘Kuzey Güney’, ‘Kurt Seyit ve Şura’ ve Emmy Ödüllü ‘Kara Sevda’ gibi Türk dizi tarihinin unutulmaz yapımlarına imza atan yönetmen Hilal Saral’ın oturduğu, senaryosunu ise başarılı senarist Melek Gençoğlu’nun kaleme aldığı ‘Şahin Tepesi’nin yayın tarihi belli oldu… Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç gibi usta oyuncular ile genç kuşağın yıldız isimlerinin bir araya geldiği dizi, ilk bölümüyle 23 Kasım Cuma akşamı Atv ekranlarında başlayacak.

Ay Yapım imzalı ‘Şahin Tepesi’, izleyiciyi herkesin sırrının olduğu entrikalarla dolu bir dünyada yeşeren büyük aşk hikayesine davet edecek.

Şahin Tepesinin Konusu

Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşı… Bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele… Bir ölümün ardındaki büyük sır…

Birlikte büyüdüğü Tuna’nın (Zerrin Tekindor) oyununa gelen Melek (Ebru Özkan), işlemediği bir kabahat yüzünden babası tarafından evden kovulmuş ve mirastan mahrum edilmiştir. Yıllar sonra babasının cenaze törenine katılmak için döndüğünde iki yetişkin çocuğu olan dul bir kadındır. Gençlik aşkı Demir (Murat Aygen) ise Tuna’yla evlenmiş onların da iki çocukları olmuştur.

Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç harç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise, Tuna için o kadar büyük sürpriz olur. Babasının affettiği Melek de artık, mirasta hak sahibidir.

Kocasına saplantılı bir şekilde aşık olan Tuna, hem Demir’i, hem sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken, en çok Melek’in babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır.

Geçmişteki acı ve pişmanlıklarıyla kavrulan iki kadının kıyasıya mücadelesi, çocukları Verda (Aybüke Pusat) ve Efe’nin (Boran Kuzum) aşklarına en büyük engeldir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler